Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rennatta pisze:A czy zbiórka darów w Krakowie dalej aktualna? I do kiedy?
aassiiaa pisze:Rennatta pisze:A czy zbiórka darów w Krakowie dalej aktualna? I do kiedy?
Ogolnie zbiorka zakonczona ale jak jeszcze Cos chcesz dac to chetnie wezme i zawioze jak bede jechala do domu
Rennatta pisze:aassiiaa pisze:Rennatta pisze:A czy zbiórka darów w Krakowie dalej aktualna? I do kiedy?
Ogolnie zbiorka zakonczona ale jak jeszcze Cos chcesz dac to chetnie wezme i zawioze jak bede jechala do domu
Może przyszły tydzień jak się już u mnie uspokoi.
terenia1 pisze:za pewne rzeczczy musimy płacić żywą gotówąco miesiąc czynsz za naszą kociarnię, opłata za prad, i leczenie kociaków - a głównie sterylki to nasze główne koszty, a ostatnio same baby do sterylek, tych kosztów niestety nie uda nam się w żaden sposób obnizyć.
prrrszalona pisze:terenia1 pisze:za pewne rzeczczy musimy płacić żywą gotówąco miesiąc czynsz za naszą kociarnię, opłata za prad, i leczenie kociaków - a głównie sterylki to nasze główne koszty, a ostatnio same baby do sterylek, tych kosztów niestety nie uda nam się w żaden sposób obnizyć.
Dziewczyny, a nie działa w Sosnowcu coś takiego jak Animals? Pytam, bo w Bydgoszczy Animals wystawia kwit na sterylkę i z tym kwitem idzie sie do weta. Nie ponosi sie żadnych kosztów, procz tego ze kot jest zaznaczony wyciętym trójkącikiem na uszku. cała sterylkę pokrywa Animals - dotyczy to wszystkich kotów znalezionych, podwórkowych i tak dalej.
terenia1 pisze:w Urzędzie Miejskim o niczym takim nie wiedzą - nie mówiąc o tym,że mnie przełączali chyba 10 razy z pomiędzy różnymi Wydziałami, a na końcu Pani mi powiedziała, że mam do nich wystosować pismo i na tym skończyła rozmowę
prrrszalona pisze:terenia1 pisze:w Urzędzie Miejskim o niczym takim nie wiedzą - nie mówiąc o tym,że mnie przełączali chyba 10 razy z pomiędzy różnymi Wydziałami, a na końcu Pani mi powiedziała, że mam do nich wystosować pismo i na tym skończyła rozmowę
jeszcze jedno.. Namawiam was do rozwieszenia ogłoszeń w pobliskich sklepikach, w sprawie pomocnych rak do opieki nad rezydentami Hiltona.. ja dzięki takiej metodzie odnalazłam mojego kota, sąsiedzi czytając moje ogłoszenie uczulili sie i co chwile dawali mi cynk o czarnuszkach z podwórka.
a tak w ogóle to powodzenia:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości