cudna Esmeraldka

-i zaraziła ludzi do brania schroniskowców
Be-Ty wiesz,ze jestes naszym aniołem
Lola-byłam pytac o Strzałeczke

-szczepić i tak jeszcze nie mozemy-musi byc ponad 3 tyg od podania tamtych leków.
Natomiast-rujke mozna przeczekac, ale czesto są jedna za druga i wtedy jest problem.
bo ciac mozna dopiero 2 tyg po.
Mam na wszelki wypadek tabletki, które mozna ej podac.
Wetka mówiła,ze one szkodzą bardzo jak sie je długo podaje. A jednokrotne podanie nie zaszkodzi raczej.
To sa 3 tabletki - trzy dni , potem tydzien przerwy i jedna.
I potem mozna ciac.
Jesli ta Twoja kolezanka chciałaby ja teraz wziąc-to spokojnie moze, po prostu trzeba bedzie to wszystko przeczekac i mozna u niej
Tymbardziej,ze z opisu to max odpowiedzialny domek bedzie.
A ja dzis odwiedziłam Misia

-z advocatem
Panstwo bardzo sie martwili, bo ponc misio po ostatnim przez nas ,,wywiezieniu,, nie bardzo sie chce bawic, tylko sie tuli i tuli.
Pewnie biedak bał sie ,ze znów go gdzies wywozą.
Bardzo go ci panstwo kochają

-nie wiem czy nam go dadza na następną wywózke
Byłam tez u Palomki-bo tam cały czas problem z Oskarkiem, nic nie pomaga, prosby, grozby, szntazyki, nawet lanko nie pomogło.Strasznie ja męczy.
Całe szczęscie z przedszkola wraca po 16ej, i chodzi szybko spac.
ale ten czas biedna Palomka siedzi pod rogówka.
Pani nawet sie zastanawia troche ,czy nie szukac jej nnego domku

-ale nie bardzo chce, bo bardzo ja lubi
No i byam u rodziny, która chce oddac kocurka. Zdjęc niestety nie mam, w domku wymiana okien i kicio siedział pod łózkiem i koniec.
Dostane zdjęcia mailem. Sytuacji winny jest lekarz, który oczywiscie katar dziewczynki przypisuje kotu

. Ale panstwo mu ufaja i raczej nie ma z nimi dyskusji.
Kocurek jest biało-czarny, ponoc nakolankowy, nieagresywny do dziecka.
Ma 4 lata, jest wykastrowany i zaszczepiony. Jest z nimi od kociaka.
Biedak-to chyba ten typ dla którego zmiana domu będzie bardzo ciezka psychicznie

.
A wiesci z domku Wiktora oki-na razie smsowe
Ponoc juz sie wyluzował i dobrze sie tam czuje.Więcej bede wiedziec w piatek, bo jestem na piatek z nimi umówiona na odbior transporterka