Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
Marcelibu pisze:CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
Dużo pracy Ciebie to kosztowało -trzymam mocno, żeby było OK!!!!!
![]()
![]()
![]()
CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
sznurek porzyczyc![]()
![]()
Kociama pisze:Femko
Słonko sie juz z rana budzi
grzeje i weseli Ludzi
Ja juz wstałam,Ty tez wstawaj
Usmiech Swiatu swój rozdawaj
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
sznurek porzyczyc![]()
![]()
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
sznurek porzyczyc![]()
![]()
Jeszcze nie wiem. Za kilka godzin sie dowiem...
Femka pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
sznurek porzyczyc![]()
![]()
jaka uczynna
CoToMa pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Trzymajcie kciuki. Jadę zawieźć projekt. Jak będę musiała go poprawiać, to chyba się powieszę...
sznurek porzyczyc![]()
![]()
jaka uczynna
no właśnie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970, zuza i 12 gości