To już podaję konto

45 1140 2004 0000 3602 3337 1462
Patrycja Kwiatkowska
Sieradzka 9/803
45-304 Opole
Oj, chyba się popłaczę ze wzruszenia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karotka pisze:Dzisiaj na poczcie zrobie przelewik-Pani na mnie patrzy tam dziwnym okiem, bo czesto zachodze ostatnio
Szymkowa pisze:Karotka pisze:Dzisiaj na poczcie zrobie przelewik-Pani na mnie patrzy tam dziwnym okiem, bo czesto zachodze ostatnio
Karotko
polecam konto internetowe. Czytam prośbę Boo, otwieram stronę www banku, wyjmuję z szuflady kody do przelewów, naciskam klawisz Enter i piszę w wątku: przelew zrobiony.
Ja też przedtem chodziłam na pocztę. Niech będzie chwała internetowi.
Szymkowa pisze:Karotka pisze:Dzisiaj na poczcie zrobie przelewik-Pani na mnie patrzy tam dziwnym okiem, bo czesto zachodze ostatnio
Karotko
polecam konto internetowe. Czytam prośbę Boo, otwieram stronę www banku, wyjmuję z szuflady kody do przelewów, naciskam klawisz Enter i piszę w wątku: przelew zrobiony.
Zdrówka dla ślicznej białej koteczki.
Podobają mi się białe futra (a najbardziej białe łapki i różowe poduszeczki mojego Kubusia)
Boo77 pisze:Szymkowa pisze:Karotka pisze:Dzisiaj na poczcie zrobie przelewik-Pani na mnie patrzy tam dziwnym okiem, bo czesto zachodze ostatnio
Karotko
To ja też się przyłącze, mamy konta i w mBanku i w multiBanku i nie pamiętam kiedy musiałam iść do banku się o coś wykłócać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości