A ja znow - contra
Raz zdazylo nam się jechac na interwencję na wieś (niby prawa miejskie mają, ale serio to wiocha, wiec nie mowie gdzie to)
Sąsiedzi doniesli ze facet zabija kocięta a kocice puszcza w wioskę na kocury...
Krótka edukacja i facet zaczął cudownie współpracować
Wioche czasem trzeba nauczyć ...
Mysle tak o jakims projekcie usilnie z kochanej Unii...chcą edukacji...hmmmm...
Cięzka sprawa ale przeciez po pouczeniu policji oni zaczęli myslec w tej klatce...
Żyjmy optymistycznie w końcu...
Chodziło mi o to, że zrobiłyście najlepsze co mogłyście zrobić w tej sytuacji ale tak naprawde to nie jest dobre rozwiązanie. Koty poinny tam zostać i miec spokój i o to powinna zatroszczyć sie administracja. Ale jak zwykle kilka furiatów wygralo i koty zostaly zabrane.
Po tej swojej akcji nie mam pozytywnych mysli na temat okienek pinicznych. Co z tego, że spóldzielnia zajeła się ta piwnicą, co z tego ze mieszkancy zebrali podpisy aby koty były..kotka zastal wystraszona.
Facet jeszcze naslal sanepid na spoldzielnię. Do tego karmicielka ma zakaz wchodznia do piwnicy tej klatki ( mieszka w innej obok) bo niby to nie jej piwnica.
Niestety nie mieszkamy w na tyle cywilizowanym kraju aby dano spokoj - ba - pomagano!!!!- kotom w piwnicach
Chciałabym aby częśc tych ludzi zaznała bezdomności i gonili ich z kanału do kanału wrrrr
dzisiaj rano złapala sie koteczka buraska z białymi łapkami
juz po sterylce jest miała strszny kamien nazebny
starsza ok 6 lat wponiedziałek zrobimy jej badania krwi
dzisija przed chwila zastawiałam znowu pułapke jutro rano zobaczymy.
juz w lecznicy w szpitaliku po zabiegach.
dzisiaj tez nic, amło tego ktos zepsuł klatke pułapke musiałam zawiezc druga teraz moze sie jutro cos chwyci.
robi sie tam cora bardziej nerwowo
dedi pisze:nic nie powiem, musiano by to solidnie ocenzurowac Jak to zepsuł??????????
Np kopnął
Naszą klatkę też coś takiego spotkało - na szczęście działa, tylko nieco geometrii straciła...
I niby była w zaufanym i bezpiecznych rękach, ludziom bardzo zależało na złapaniu kotki...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/