Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:
Mrukret
He he,,Mru, prawda, że zachęcająca poza? Oczywiście do zabawy!
Tak![]()
Jasne ze do zabawy![]()
Mrukret
Mru?! A co Ty masz na myśli? Ja wiem, że

Iris
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:
Mrukret
He he,,Mru, prawda, że zachęcająca poza? Oczywiście do zabawy!
Tak![]()
Jasne ze do zabawy![]()
Mrukret
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No tak, wczoraj ściągnęłam Lafi kubrak, i noc była przechlapana..Od 2.30 kotki się bawiły. I to tekturą!!! Głośno szurając ją po podłodze....Lafi tam chowała ukochany patyczek!![]()
No to miałas powrót do normalnościPrzyzwyczajaj się
Nie każdy ma tak grzecznego kotka jak ja
No tak, Ty masz kotka IDEALNEGO!![]()
No baTłumaczę sobie to za każdym razem jak mam ochotę go udusić po jakimś kolejnym numerze, który wywinie
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No tak, wczoraj ściągnęłam Lafi kubrak, i noc była przechlapana..Od 2.30 kotki się bawiły. I to tekturą!!! Głośno szurając ją po podłodze....Lafi tam chowała ukochany patyczek!![]()
No baTłumaczę sobie to za każdym razem jak mam ochotę go udusić po jakimś kolejnym numerze, który wywinie
Ja to wystarczy, że popatrzę w te oczęta cudne...
kalair pisze:I dla KOCIAMKI! -ZDJąTKO NA DZISIAJ!
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No tak, wczoraj ściągnęłam Lafi kubrak, i noc była przechlapana..Od 2.30 kotki się bawiły. I to tekturą!!! Głośno szurając ją po podłodze....Lafi tam chowała ukochany patyczek!![]()
A te perfidne koty to wykorzystują później
Kociama pisze:kalair pisze:I dla KOCIAMKI! -ZDJąTKO NA DZISIAJ!
Dziekuje![]()
ale ja sie czuje dzisiaj rozpieszczana
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No tak, wczoraj ściągnęłam Lafi kubrak, i noc była przechlapana..Od 2.30 kotki się bawiły. I to tekturą!!! Głośno szurając ją po podłodze....Lafi tam chowała ukochany patyczek!![]()
Bardzo perfidnie! Ale co zrobisz, taki ich urok.....One o tym dobrze wiedzą! I nawet, jak krzyknę, to hmmm..jakby to powiedzieć...mają to gdzieś...![]()
![]()
trawa11 pisze:
no ,ale pewnie jeszcze cos zostało
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No tak, wczoraj ściągnęłam Lafi kubrak, i noc była przechlapana..Od 2.30 kotki się bawiły. I to tekturą!!! Głośno szurając ją po podłodze....Lafi tam chowała ukochany patyczek!![]()
Bardzo perfidnie! Ale co zrobisz, taki ich urok.....One o tym dobrze wiedzą! I nawet, jak krzyknę, to hmmm..jakby to powiedzieć...mają to gdzieś...![]()
![]()
A co gorsza udają że to nie do nichBo przecież na koty nikt normalny by nie krzyczał
kalair pisze:trawa11 pisze:
no ,ale pewnie jeszcze cos zostało
Nie wiem..Wątpię..Jak Iriska sobie wyciągnęła to na brzegach, to juz nie kazał przychodzić. Ja tam nic nie widzę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, Silverblue i 16 gości