pod pozorem podrzucenia kociastego jeszcze raz zatańczę ze szczęścia wiem, co znaczy oczekiwanie na kolejny wynik testu, nadzieja w oczach jednych wetów, a w spojrzeniu innych stwierdzenie "nadzieja matką głupców". mojego kociaka też czeka powtórka testu na fiv, ale to dopiero jak skończy rok, w czerwcu. Przylepku, dodałeś nam otuchy najważniejsze, że jesteś zdrowy! głaski dla zbója
HURRRRRRA!:1luvu: Przylepciu, wiedziałam,wiedziałam, że jesteś zdrowy
to już teraz świat stoi przed tobą otworem, a domki niech się zaczną ustawiać w kolejce
Jest fantastyczny! Wypatrzyłam go i jego brata jeszcze na stronie schroniska!
To fantastyczny kot i tyle w zycoiu przeszedł, że teraz tylko kochający domek mu sie nalezy!
Zreszta co tu duzo mówić on i teraz ma jak w raju!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
nieustające głaski dla kawalera Ania jak go opisuje, to mam nieodparte wrażenie że to prawdziwy koci przyjaciel... taki do wypłakania się w rę.... w futerko i do wyściskania, kiedy się dobrze dzieje...
duży buziak w czółko dla Norki za tą opiekę, przez najtrudniejsze dni... i duże głaski dla Przylepka za to poświęcenie i wracanie do klatki na noc i za cierpliwe czekanie na drugi test...