Wyrwany śmierci Meo szuka swojego miejsca na Ziemi!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 09, 2008 20:37

Monika jak to Monika - martwi się na zapas. Meoś jest w swietnej formie. Wcina 4 puszki dziennie, wali psy po pysku i rozkłada sie brzuchem do góry na srodku przedpokoju. Nic oprócz odkurzacza i spryskiwacza na grzyba (rozcieńczony imaverol) nie jest mu straszne. Ale gdy zobaczy jedno lub drugie to potem szukam go godzine po mieszkaniu taki jest wkurzony.
Wiec jak widać oprócz Mega sikania Meo tryska energia.
Czy ma allegro?

gamoń

Od: Czw sie 16, 2007 17:08

Post » Sob lut 09, 2008 20:44

gamoń pisze: Monika jak to Monika - martwi się na zapas. Meoś jest w swietnej formie. Wcina 4 puszki dziennie, wali psy po pysku i rozkłada sie brzuchem do góry na srodku przedpokoju. Nic oprócz odkurzacza i spryskiwacza na grzyba (rozcieńczony imaverol) nie jest mu straszne. Ale gdy zobaczy jedno lub drugie to potem szukam go godzine po mieszkaniu taki jest wkurzony.
Wiec jak widać oprócz Mega sikania Meo tryska energia.

Dzięki Aga :1luvu:
gamoń pisze:Czy ma allegro?

Juz pisze PW do Fredzioliny!!!!! :oops:
Marcelibu

Post » Nie lut 10, 2008 14:54

Meo, ale jesteś łobuziak :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lut 10, 2008 17:24

Tweety pisze:Meo, ale jesteś łobuziak :wink:

Normalny kot sie ujawnil wsrod kochajacych ludzi...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob lut 16, 2008 14:22

Hop!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob lut 16, 2008 15:01

i co z tymi badaniami?
Meo dalej taki lejek kuwetkowy czy trochę odpuścił na częstotliwości?

Tweety

Post » Sob lut 16, 2008 16:36

Chyba sie pogorszyło :( . Dostałam SMS od Agi, że od 3 dni Meo ma słaby apetyt. Jutro lecimy na pobieranie krwi na cito i sprawdzamy nerki. Ja juz poprosiłam Bungo o wsparcie finansowe, bo ja mam straszna krechę finansową. Gdyby były kroplówki potrzebne w dużej ilości to poprosiłabym o pomoc. Ja dam tyle, ile mogę.
A tu juz aukcja na Allegro prawie zrobiona...
Marcelibu

Post » Sob lut 16, 2008 16:43

:ok::ok:
:ok::ok:

Dorota

Post » Sob lut 16, 2008 16:56

Marcelibu pisze:Chyba sie pogorszyło :( . Dostałam SMS od Agi, że od 3 dni Meo ma słaby apetyt. Jutro lecimy na pobieranie krwi na cito i sprawdzamy nerki. Ja juz poprosiłam Bungo o wsparcie finansowe, bo ja mam straszna krechę finansową. Gdyby były kroplówki potrzebne w dużej ilości to poprosiłabym o pomoc. Ja dam tyle, ile mogę.
A tu juz aukcja na Allegro prawie zrobiona...

będzie dobrze, nie z takich opresji Meo wychodził obronną łapką :)
Jeżeli będziecie potrzebowały na coś pieniędzy to czekam na sygnał, najlepiej na PW, bo czasem nie dochodzą powiadomienia z niektórych wątków

Tweety

Post » Nie lut 17, 2008 9:03

:?:

Dorota

Post » Nie lut 17, 2008 10:49

Marcelibu prawdopodobnie jest w tej chwili z Meo na pobraniu krwi.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lut 17, 2008 11:25

Tak... :(

Dorota

Post » Nie lut 17, 2008 11:41

Za chwile chcę wystawic Meo na allegro, a biedaczek żle się czuje :(
Oby dobre samopoczucie wróciło!
:ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Nie lut 17, 2008 12:09

Marcelibu na pewno po powrocie do domu przekaże wszystkie szczegóły. Ja tylko, żeby uspokoić zdenerwowanie napiszę, że to nie nerki. Raczej podziębienie.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lut 17, 2008 12:40

Jagódko wstrzymajmy się z Allegro jeszcze ciut, bo nie wiemy, jak wyniki. Ale Kochana jesteś :1luvu: .
Na macanego nerki sa OK, niebolesne, krew wzięta (morfologia, biochemia+potas) wyniki będą po godz.15. Jeszcze trzeba złapać sioo i o tym wetka mówila, że to pilniejsze niz krew. Podejrzewa, że infekcja jest w dolnych drogach moczowych (czyli nie nerki ,tylko niżej).
Meo bardzo zareagował przy badaniu gardła i pysia - mam nadzieję, że jest podziębiony i ma bolesne gardło i dlatego nie je. Agnieszka dostała od Meo w powiekę pazurami, krew sie troszke lała i jest zasinienie :( .
Meo ma wyczyszczone uszy, dostał narazie Peritol na apetyt (oślinił się strasznie) i parafine, bo na macanego wyszło w jelitach, że qoopal jest do zrobienia. Dostał Tolfedyne i czekamy na wyniki. Aga bedzie próbowała złapać sioo do pustej, czystej kuwety. Meo przy koncu wizyty był obrażony na cały świat, choć do momentu podawania i zaglądania do pysia cały czas mruczał, wcale nie uciekał ze stołu 8O .
Wydaje się, że sprawa grzyba jakby wychodziła na prostą.
Marcelibu

[poprzednia][następna]