puss pisze:Przylepek to nie jest kot poniżej 1 roku życia. ma kilka lat, nie wiem dokładnie ile. z tego samego schroniska jest moja Domino, która ma FIV, i miała robione już i testy papierkowe i laboratoryjne i niestety jest chora (nie tylko jest nosicielem, ale jest już w terminalnym stadium choroby - Przylepek ma zapewne stadium bezobjawowe).
Coraz bardziej sie zastanawiam nad zrobieniem testów Zuzi...ale jakos nie moge sie w sobie zebrac...ona w tych Korabiewicach była chyba najdłużej...
Zastanawiam sie tylko czy cos by to zmieniło? Gdybym wczesniej wiedziała, że jest chora to wiem, że bym jej nie zabrała, ze wzgledu na moje koty, ale teraz kiedy juz u nas jest od 4 miesięcy wyniki testów nic by nie zmieniły...z FIV czy bez bedziemy ja i tak kochać!
Wiem, że z FIV cięko bedzie znalęźć domek dla Przylepca...bo ludzie szukaja na pierwszego kota zdrowych i młodych...FIV brzmi dla nich przerażająco...wierze jednak , że taki wyjatkowy i wspaniałay domek czeka gdzies na Przylepca i niedługo go odnajdzie...