Przepraszam, że nie ogłosiłam tego wcześniej, ale wracałam z przygodami - wczoraj wieczorem na Okęcie podstępnie przypełzła mgła i najpierw godzinę lataliśmy sobie nad Warszawą, a potem polecieliśmy do Poznania, bo w Warszawie nie dało się wylądować. Z Poznania zawieźli nas do Warszawy autokarem. Finalnie byłam w domu koło 5tej rano

No i musiałam to odespać i "pobyć" trochę w domu, bez netu, który skutecznie odciąga człowieka od spraw domowych
Zrobiłam ogólne podsumowanie - przeleciałam przez całe głosowanie i wypisałam sobie osoby, które głosowały na Anię i Budowlańców (po to, żeby liczyć tylko jeden głos od osoby i wyeliminować z podsumowania głosy podwójne).
Wynik mamy następujący (suma głosów z głosowania terminowego i dogrywki):
Ania Rylska - 6 głosów
Budowlańcy - 9 głosów
Jeśli chcecie, mogę napisać listę, kto jak głosował (to żadna tajna rzecz, w końcu głosowanie mamy jawne i jest w wątku).
W tej sytuacji ogłaszam, że pieniążki styczniowe idą na Budowlańców.
Piszę PW do Ushi albo Tanity, żeby podały mi numer konta.
Bardzo Wam dziękuję za liczne głosowanie i zapraszam do zgłaszania kandydatur na luty - pamiętajcie, że mamy w tym miesiącu mniej czasu, bo luty jest krótszy
Na razie mamy już jedną kandydaturę - Koty z Borów, którą podała Sydney. Czekam na następne i głosujemy