Brzusie - jednak zbieramy kandydatury. Do piątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 09, 2008 14:20

Kochani, wpadłam do Was na szybko - siedzę w pociągu z Yorku do Londynu i maja tu bezprzewodowy net za darmo :D
Skorzystałam więc z okazji.
Przypominam, że dziś ostatni dzień dogrywki, macie ostatnie kilka godzin na oddanie rozstrzygających głosów.
Podsumowania teraz nie zrobię, bo muszę się powoli zbierać, niedługo dojeżdżamy, a poza tym trochę mi tu z tym kompem niewygodnie, bo mi sie kolebie i niewygodnie mi klikać po stronach :wink:

Zatem tylko przypominam, podsumowania jutro, albo dziś, jeśli dam rade i chłop mi pozwoli siedzieć przy komputerze, w co wątpię, bo nie było mnie przecież tydzień :wink:
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Nie lut 10, 2008 23:34

Przepraszam, że nie ogłosiłam tego wcześniej, ale wracałam z przygodami - wczoraj wieczorem na Okęcie podstępnie przypełzła mgła i najpierw godzinę lataliśmy sobie nad Warszawą, a potem polecieliśmy do Poznania, bo w Warszawie nie dało się wylądować. Z Poznania zawieźli nas do Warszawy autokarem. Finalnie byłam w domu koło 5tej rano :evil: No i musiałam to odespać i "pobyć" trochę w domu, bez netu, który skutecznie odciąga człowieka od spraw domowych 8)

Zrobiłam ogólne podsumowanie - przeleciałam przez całe głosowanie i wypisałam sobie osoby, które głosowały na Anię i Budowlańców (po to, żeby liczyć tylko jeden głos od osoby i wyeliminować z podsumowania głosy podwójne).
Wynik mamy następujący (suma głosów z głosowania terminowego i dogrywki):
Ania Rylska - 6 głosów
Budowlańcy - 9 głosów

Jeśli chcecie, mogę napisać listę, kto jak głosował (to żadna tajna rzecz, w końcu głosowanie mamy jawne i jest w wątku).

W tej sytuacji ogłaszam, że pieniążki styczniowe idą na Budowlańców.
Piszę PW do Ushi albo Tanity, żeby podały mi numer konta.

Bardzo Wam dziękuję za liczne głosowanie i zapraszam do zgłaszania kandydatur na luty - pamiętajcie, że mamy w tym miesiącu mniej czasu, bo luty jest krótszy :wink:
Na razie mamy już jedną kandydaturę - Koty z Borów, którą podała Sydney. Czekam na następne i głosujemy :D
Ostatnio edytowano Pon lut 11, 2008 2:03 przez galla, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

galla

Post » Pon lut 11, 2008 1:37

No to Galla niezłą podróż miałaś Obrazek

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lut 11, 2008 2:06

A weź, ja to ostatnio mam same takie przygody - z trzech ostatnich wyjazdów - 2 loty powrotne odwołane, jedno lądowanie w innym miejscu.
Ale i tak mam nadzieję, że tylko tego typu kłopoty będę miała z powrotami z wojaży :wink: Bo, choć później - to jestem w domu. A to najważniejsze 8)
Obrazek

galla

Post » Pon lut 11, 2008 6:23

Ojej....
:dance:

:oops: :oops: :oops:

Dziękujemy...

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Pon lut 11, 2008 14:08

Cieszymy się, że możemy pomóc :D
A Budowlańcy to nieźle kosztowne towarzystwo, co najmniej, jakby wykończeniówkę w domu wykonywali i kaskę brali za to...

Tak jak pisałam w PW - pieniążki wyślę jutro, bo arkusz rozliczeniowy mam w pracy, a dziś w domu siedzę, bo uznałam, że mi się wolny dzień należy po sobotnim koszmarnym powrocie. No a nie chciałabym wysłać za mało, więc arkusik konieczny :wink:
Obrazek

galla

Post » Wto lut 12, 2008 16:00

Chciałam zrobić przelew, a tu okazało mi się, że nie od końca wiem, jak mam przypisać dwie składki (w sensie - na który dokładnie miesiąc). Czekam na informacje na PW o tym i dopiero mogę zrobić przelew - bo jeśli te składki są na styczeń, to przelew będzie wyższy.

Poza tym na pierwszej stronie wrzuciłam takie ogólne zasady głosowań - zawsze stosowaliśmy te zasady, ale nie były one ujęte. Wpisałam też, co w przypadku remisu. Uznałam, że zostawimy tydzień na dogrywkę, bo jest to czas, w którym istnieje większe prawdopodobieństwo, że ci, którzy będą chcieli dodatkowo oddać głos, będą mieli szansę wejść do sieci, jeśli np. mają net tylko w pracy, albo wyjeżdżają na weekend, albo wyjeżdżają służbowo. 3-4 dni to za mało, żeby szanse dla wszystkich były równe. A ponieważ jest to już zapisane, to nie będziemy mieć problemu przy następnym remisie.
Obrazek

galla

Post » Śro lut 13, 2008 12:53

Kochane Brzusie, dzięki Waszej hojności do Budowlańców poszedł przelew opiewający na kwotę 328,50 zł !!! (po potrąceniu opłaty przelewowej :wink: )

Kochani jesteście!

I zgłaszajcie propozycje na luty!
Przypominam, że jedną propozycję już mamy - to Koty z Borów, zaproponowane przez Sydney.
Obrazek

galla

Post » Śro lut 13, 2008 16:10

nie wiem czy mogę zgłosić kandydaturę - ale może zrobi to ktoś uprawniony - proponuję Agn
tu jest info o potrzebach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72226
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro lut 13, 2008 20:54

Dziewczyny i chłopaki jestem oburzona!!!! :twisted:
Zajrzyjcie! :roll:

Tu jest mój wątek;
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2757785#2757785
s.32

Zdrówka życzę budowlańcom !!! :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lut 13, 2008 23:29

Ciekawe kiedy Kristinbb wyjdzie z szoku Obrazek

Co do kolejnego głosowania popieram propozycję Maryli i już głosuję za wsparciem dla Agn Obrazek

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt lut 15, 2008 13:46

Brzusie kochane, co Wy tak milczycie?
Zmęczeni jesteście po dużej styczniowej aktywności? :lol:

Dziś 15ty lutego. Proponuję dziś zakończyć zgłaszanie propozycji i zacząć głosowanie, zwłaszcza, że głosujemy w tym miesiącu krócej.

Przypominam, że na razie mamy propozycję Kotów z Borów i Agn. Ktoś jeszcze chce zaproponować jakąś kandydaturę?
Obrazek

galla

Post » Pt lut 15, 2008 18:40

Milczę , bo mam o czym myśleć... :lol:
Przyzwyczajam się do nowych zaimków.
A poza tym nie ma nic milszego niz koteczka w rujce.
Taka milusińska się zrobiła, szkoda ,że to jej przejdzie... :roll:

kristinbb

Post » Nie lut 17, 2008 22:22

Co to ?
Wszystkie koty z okazji Dnia Kota są na baletach???

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kristinbb

Post » Pon lut 18, 2008 0:33

No ba, pewnie :D
Ja wróciłam koło 23ciej...
Nakarmiłam koty, podałam leki i zajrzałam na forum. Chcę również wstawić w odpowiednim wątku kilka zdjęć - jak przedstawiciele naszego forum odbierali nagrodę Kociarza Roku w kategorii media :D :D :D

A przy okazji ogłaszam, że w tym miesiącu głosujemy na dwójkę kandydatów - Koty z Borów i Agn.

Ja już oddaję głos na Koty z Borów :)
Obrazek

galla

[poprzednia][następna]