ja niestety znikam

mlody nadciagnał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:
no właśnie,jakie są szylkretki
![]()
![]()
Ano.
Kiedys mialy SA w tytule.
[Spółka Akcyjna].![]()
Teraz Sa.
nie panimaju
Spoko.
Krety dobrze wiedza, o co chodzi
trawa11 pisze:Kalair,widze ,ze juz jestes![]()
ja niestety znikam![]()
mlody nadciagnał
Kociareczka pisze:Witam serdecznie Kalair oraz Iriskę i Lafinkę po baaardzo długiej nieobecności spowodowanej dodatkowymi zajęciami, sprawdzianami!
Lucky13 pisze:Dzień dobry szylkrecie!A co do kwiatów...moje koty też nie dają im żyć...
kalair pisze:Kociareczka pisze:Witam serdecznie Kalair oraz Iriskę i Lafinkę po baaardzo długiej nieobecności spowodowanej dodatkowymi zajęciami, sprawdzianami!
Witaj Kociareczko!!! Bardzo długo Cię nie było!
Masz za to zdjątko!![]()
![]()
moś pisze:Hallo, tu moś z PoznaniaSiedzimy sobie teraz z Madzią przy piwku i rozmawiamy o ..kotach dla odmiany
Pozdrawiamy wszystkich
kalair pisze:Lucky13 pisze:Dzień dobry szylkrecie!A co do kwiatów...moje koty też nie dają im żyć...
Hej Lucky!
U mnie głównie Lafi, Iris troszkę odpuszczała![]()
Proszę-
Dorota pisze:
Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Dzień dobry szylkrecie!A co do kwiatów...moje koty też nie dają im żyć...
Hej Lucky!
U mnie głównie Lafi, Iris troszkę odpuszczała![]()
Proszę-
Jaki słodki pysio!
kalair pisze:moś pisze:Hallo, tu moś z PoznaniaSiedzimy sobie teraz z Madzią przy piwku i rozmawiamy o ..kotach dla odmiany
Pozdrawiamy wszystkich
Qrczę, ale fajnie macie! A się tam nie spijcie za bardzo, co? Głupio by było, jak tu brednie zaczniecie wypisywać!![]()
![]()
Pozdrowionka dla obu dziewczynek!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51, puszatek, Silverblue i 246 gości