Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Koteczki cudne, ale skoro mama leje młode, to może znów być kotna...
Bungo pisze:Koteczki cudne, ale skoro mama leje młode, to może znów być kotna...
felinae pisze:JA TO JUŻ CAŁE WIEKI NIE PISAŁAM! Ale moge sie usprawiedliwić bo mam za to z dziewczynami kontakt osobisty.
Chciałam napisac co tam u moich podopiecznych> Bunia- persica (żeby nie zapeszyć) czuje sie dobrze po problemach przy sterylizacji i 3 zabiegach czuje sie ok. Ma jeszcze chore oczka ale też idzie ku dobremu. Nawet pogryziony pan domu przyzwyczaił sie do kota i lubi ją choć jak to facet nie przyzna sie dobrowolnie.
W piątek był na odrobaczeniu Emilowy tymczasik KACEK jas śliczny. Robi sie z niego mały indywidualista.
Mój Ramzio królyje w domu. Jest szczęśliwy mam nadzieje i tuli sie do wszystkich.
terenia1 pisze:Z nowych wieści - w naszym Hiltonie nowy kocurek zabrany przez dziewczyny ze schroniska - kocurek chory.
felinae pisze:W piątek był na odrobaczeniu Emilowy tymczasik KACEK jas śliczny. Robi sie z niego mały indywidualista.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Jura, puszatek i 68 gości