Mnie jakies choróbsko przygwozdzilo do lozka chyba grypa
Ech...
Z futrami na szczescie jest ok
Moderator: Estraven
Kasia_1991 pisze:Witam
Mnie jakies choróbsko przygwozdzilo do lozka chyba grypa![]()
Ech...
Z futrami na szczescie jest okza niecaly tydzien skonczymy kuracje leczenia swierzbowca, mam nadzieje ze pozbedziemy sie go na dobre
Cinnamoncat pisze:Kasia_1991 pisze:Witam
Ech...
Z futrami na szczescie jest okza niecaly tydzien skonczymy kuracje leczenia swierzbowca, mam nadzieje ze pozbedziemy sie go na dobre
Już myślałam że coś z kotami
Kasia_1991 pisze:Cinnamoncat pisze:Kasia_1991 pisze:Witam
Ech...
Z kotami na szczescie ok![]()
A co tak zaniedbujemy kacik rudasow he?![]()
Cinnamoncat pisze:Kasia_1991 pisze:Cinnamoncat pisze:Kasia_1991 pisze:Witam
Ech...
Z kotami na szczescie ok![]()
A co tak zaniedbujemy kacik rudasow he?![]()
![]()
Lucky13 pisze:Witam Was,preguski po dlugaaasnej przerwie.

maggia pisze:Oprócz tego, że stosujesz ten Oridermyl to mam nadzieje, że czyścisz uszy również?
Kasia_1991 pisze:maggia pisze:Oprócz tego, że stosujesz ten Oridermyl to mam nadzieje, że czyścisz uszy również?
Tak, 10-15 minut po podaniu masci czyszcze pannicom uszka watą zawinieta w patyczek kosmetyczny![]()
Bakalia tego go*** ma mniej, ale u Amandy duzo wyciagnelam
Jutro stronghold na kark![]()
Twoje dziewczyny tez tak trzepaly uszkami jak je glaskalas?
A mnie martwi ten "tluszczyk" w okolicach uszupanny niedlugo czeka kapiel, bo za duzo przeczytalam informacji o szkodliwosci Oridemylu, boje sie ze jak beda sie myc to zliza ten tluszcz
![]()

maggia pisze:Kasia_1991 pisze:maggia pisze:Oprócz tego, że stosujesz ten Oridermyl to mam nadzieje, że czyścisz uszy również?
Tak, 10-15 minut po podaniu masci czyszcze pannicom uszka watą zawinieta w patyczek kosmetyczny![]()
Bakalia tego go*** ma mniej, ale u Amandy duzo wyciagnelam
Jutro stronghold na kark![]()
Twoje dziewczyny tez tak trzepaly uszkami jak je glaskalas?
A mnie martwi ten "tluszczyk" w okolicach uszupanny niedlugo czeka kapiel, bo za duzo przeczytalam informacji o szkodliwosci Oridemylu, boje sie ze jak beda sie myc to zliza ten tluszcz
![]()
Tak trzepały szczególnie Ciupulka.
Ja robiłam odwrotnie, to znaczy najpierw czyściłam patykiem nasączonym płynem do czyszczenia uszu a potem zakraplałam oridermylem.
Raz dzennie czyściłam a 2 razy dziennie oridermyl.
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, sebans i 38 gości