Ich czworo - Serwis, Leośka, Czarek i Teo - Mucia za TM :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 05, 2008 19:24

Wzruszyłam się no. Z kilku powodów. Dzięki temu wątkowi, przez TyMę, poznałam osobiście Gosię :)
dzięki temu wątkowi Gosia uratowała wiele kocich bied
a przedwczoraj dzięki Gosi moi goście zachwycali się podkładkami pod kubki :)
i najważniejsze, cieszę się, że ten wątek wraca do życia :)
i nie tylko on :twisted:

Edit: a CzadKoty to ile mają? Toć one wielkie jak mój Carasek są! 8O

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto lut 05, 2008 19:32

Czy weselej to sie Ciotka okaze :twisted: ;)
I zauwaz ze Burasy wrocily - ZYWE ..ale nie same .. jeno w towarzystwie czarnuszkow :D

CzadKoty.. hmm maja jakies 4-4,5 miesiaca 8O Odkad pokonaly pp - zra na potege :twisted: 3 x tyle co moje staruchy i dlatego zaczynaja im sie kolysac od tluszczyku brzuchy ;) - wiem, ze je rozpuszczam nie tylko zywieniowo..ale mam do nich slabosc :oops:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto lut 05, 2008 19:37

Witamy zaświatowe CzadKoty :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto lut 05, 2008 19:39

goska_bs pisze:CzadKoty.. hmm maja jakies 4-4,5 miesiaca 8O Odkad pokonaly pp - zra na potege :twisted:

trzeba ich do klubu ozdrowieńców zapisać :)
i domków szukać :twisted: :twisted: :twisted:

mokkunia

Post » Wto lut 05, 2008 19:43

goska_bs pisze:Witamy po przerwie w nadawaniu ;)

Tu ja Leośka Obrazek
Dziś mija rok i miesiąc odkad tu mieszkam 8O jak ten czas leci. Czasy kiedy tłukłam Serwisa i inne koty naleza do przeszlosci... teraz z Serwisem trzymamy sztame. Nie powiem czasem sie poganiamy, popodgryzam go w zadek :twisted: ale jeszcze czesciej sypiamy razem (najczesciej na lozku Duzej) i wzajemnie myjemy sie ... a co ;) To nie jedyna przemiana jaka we mnie zaszla w tym czasie... nie wiem czy to poniektorym sie to zmiesci w glowie ;) ale od jakis 2 miesiecy sama przychodze do Duzej na myzianki.. ba domagam sie ich jako rzeczy slusznie naleznej kotu :) Zeby nie bylo, ze Duza nie ma z tego nic ;) Duza ma w tym czasie u mnie i Serwisa "okres ochronny" - nie demolujemy chalupy, nie skaczemy po niej nawet jak dluzej spi :P ba sypiam z nia w lozku :oops: No ale po tym koncu roku,kiedy Duza walczyla z pp o zycie CzadKotow nalezy sie jej "okres dobroci" ;)To ze nie tlukle innych kotow... nie oznacza, ze jest zachwycona tymczasami, ktore sie przewijaja w tym domu... szczegolnie tymi malymi :twisted: na szczescie mimo ze sa zdrowe.. siedza w drugim pokoju i nie graja mi tym samym na nerwach ;) Zreszta od nianczenia maluchow jest w tym domu Serwis ;) Obrazek

taaa... jak czarna robota wychowawcza to Serwis :twisted: Ale w przypadku tych CzadKotow to ja nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci za ich maniery.. ooooo :twisted: one siedza prawie caly czas w osobnym pokoju i zeby pozniej nie bylo na mnie ze wyroslo kolejne pokolenie rozwydrzonych koteckow :P A moze dobrze ze tam siedza... bo 1) po odglosach jakie stamtad dochodza...demolanci z nich pierwszej wody :twisted: 2) jak wychodza Pit zaraz szuka u mnie cyca... Obrazek kurde.. z kocura chce zrobic karmiaca kotke czy co?? :evil:

To my CzadKoty :D
Bambo zwany Lobuzem, Bamboszkiem pieszczoszkiem ;), Lizakiem- czyli generalnie fajnym chlopakiem ;) A to ze mam energii za 10 i zrobienie mi ostrej foty graniczy z cudem to insza inszosc ;) Obrazek

Pit kiedys Pitbulek teraz na kolanach rozmruczany "radgolowaty" kocurek Obrazek

Jak widac z powyzszego my rezydenci wbrew insynuacjom niektorych 8O :evil: calkiem niezle zyjemy :) i CzadKoty powoli na przekor sercu Duzej do adopcji szykujemy :)

Prześliczne czadkoty i rezydenci tyz, pozdrawiam z Kalisza :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lut 05, 2008 19:49

A gdzie jest taki klub ozdrowiencow???
Z szukaniem domkow.. to ja nie wiem :oops: tylko nie mowcie ze to ja zawsze kopalam po kostkach w tym temacie :twisted: teraz ja potrzebuje kopow :x

No Ciociu Casico... zebys wiedziala... ze my CzadKoty bylysmy juz czesciowo w zaswiatach... ale widocznie jeszcze nie wybila nasza ostatnia godzina i to tez dzieki Tobie Cioteczko :D

Witamy Ciocie Moś i Plaskate:)
Obrazek

goska_bs

Post » Wto lut 05, 2008 19:54

goska_bs pisze:A gdzie jest taki klub ozdrowiencow???

Tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65342

A kopać po kostkach nie czuję się na siłach - ja o oddaniu mojego ozdrowieńca nie byłam nawet w stanie pomyśleć :oops:

mokkunia

Post » Wto lut 05, 2008 20:04

Witaj Gosiu :D
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto lut 05, 2008 20:12

goska_bs pisze: teraz ja potrzebuje kopow :x

mówisz i masz :P KOP! KOP! KOP! :ryk:

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lut 05, 2008 20:34

Georg-inia pisze:
goska_bs pisze: teraz ja potrzebuje kopow :x

mówisz i masz :P KOP! KOP! KOP! :ryk:

To chyba do mycia naczyń :P
ObrazekObrazek
Obrazek

Suselek

Od: Sob paź 13, 2007 19:09

Post » Wto lut 05, 2008 22:34

ja czuje sie wystarczajaco skopana :twisted: i zmotywowana do szukania CzadKotom domow :)

Jednak moi ZYJACY Rezydenci czekaja...
Obrazek

goska_bs

Post » Wto lut 05, 2008 22:54

No nareszcie.. jesteście burasy kochane..

Te wasze Czadkoty to chyba kiedyś obok jakiś orientów leżały.. albo w ogóle z Egiptu przybyły albo coś takiego.. bo pysie to mają całkiem orientalne!
no, no... ;)

Gosiu, cieszę się, że jesteś.. :D
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Wto lut 05, 2008 23:27

My tez sie cieszymy ze jestesmy na forum i nie tylko :) generalnie cieszymy sie ze zyjemy .. chociaz ktos jedno z nas usmiercil w innym watku 8O :evil:

I dlatego czekamy na....

Serwis i Leoska
Obrazek

goska_bs

Post » Wto lut 05, 2008 23:30

ciekawe czy się doczekamy?
Zakłady?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto lut 05, 2008 23:32

Gośka, ależ wyhodowałaś wielkoludy 8O
i Leoska cała i Serwis - jak widać :D
witamy wśród żywych :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

[poprzednia][następna]