Marcelibu pisze:Dzień dobry.
oooo, Marcelibu wstała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:czy ja już się chwaliłam, że Miluśka całkiem naprawiona, a wczoraj zaczepiała Zosię i Femkę?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W dodatku po fazie kityketa (przez kilka dni nie chciała jeść nic innego) wróciła do mięska i wchłania z apetytem całą miseczkę. Qupale też są robione
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:doczytałam, że varia znowu jakieś osobiste wycieczki uprawiała
się z varią w końcu zrobi się porządek
Możesz się przelecieć ze szmatą i u varii zrobić porządek.
dzięki, latania ze szmatą miałam wczoraj w nadmiarze we własnym domu
trawa11 pisze:Femka pisze:czy ja już się chwaliłam, że Miluśka całkiem naprawiona, a wczoraj zaczepiała Zosię i Femkę?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W dodatku po fazie kityketa (przez kilka dni nie chciała jeść nic innego) wróciła do mięska i wchłania z apetytem całą miseczkę. Qupale też są robione
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak miło od poniedziałku słyszeć takie cudowne wiesci![]()
![]()
trawa11 pisze:Femka pisze:czy ja już się chwaliłam, że Miluśka całkiem naprawiona, a wczoraj zaczepiała Zosię i Femkę?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak miło od poniedziałku słyszeć takie cudowne wiesci![]()
![]()
trawa11 pisze:Devon Rex pisze:melony , jablka i mielone a na dodatek w promocjia wasze koty musza sucha karme jesc.
Pozdrawiam
sucha tez,ale za to najlepszej jakosci
Femka pisze:czy ja już się chwaliłam, że Miluśka całkiem naprawiona, a wczoraj zaczepiała Zosię i Femkę?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Devon Rex pisze:ja tylko przelotem wpadam ale tez wszystkich serdecznie witam i sorry za ostatnia wcine ale te melono-mielone mnie troche rozbawily
Kociama pisze:Femka pisze:czy ja już się chwaliłam, że Miluśka całkiem naprawiona, a wczoraj zaczepiała Zosię i Femkę?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale cudowne wiesci
Cieszymy się razem z Wami![]()
całujemy gorąco
trawa11 pisze:Femciu ,Ty z Milusia poprostu na nowo odrodziłyscie sie![]()
Tak wam bylo pisane![]()
![]()
Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu ,Ty z Milusia poprostu na nowo odrodziłyscie sie![]()
Tak wam bylo pisane![]()
![]()
prawda
jutro wstawię foty, jak Milusia z Zosią dooopka w dooopkę poleguje na łóżku
Femka pisze:jaka macie pogodę?
bo w Łodzi pięęęękne słooooonce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1151 gości