Wystawa-Warszawa 9-10 luty 2008 Jedynki

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie lut 03, 2008 16:00

Można prosić ilość zgłoszonych kotów w podziale na rasy?
Obrazek
Obrazek

Febems

Od: Nie lis 05, 2006 11:58

Post » Nie lut 03, 2008 17:03

bilety po 12 i po 6 zł.
Mojej szczęście w kolorze Blue

bluecats

Od: Czw sty 08, 2004 10:12

Post » Nie lut 03, 2008 18:56

przyłączam się do prośby - lista jest już przecież zamknięta :)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Nie lut 03, 2008 20:59

Tez czekam na inf. o ilosci kotow z podzialem na rasy !!! :cry:
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Nie lut 03, 2008 21:28

Też czekam na listę ;)
Będziemy z Conchittą w oba dni :)
Obrazek
"The standard is the blueprint, the breeder is the builder,
and the judge is the building inspector"
Percy Roberts

patiangie

Od: Nie lut 11, 2007 17:16

Post » Pon lut 04, 2008 10:58 wystawa

na tej wystawie bedzie mozna pomoc azylowi dla kotkow w Konstancinie zapraszamy do naszego stoiska i nabyc nowy numer Kocich Spraw i kalendarz :D
Ostatnio edytowano Czw lut 07, 2008 12:29 przez Asia Ronda, łącznie edytowano 1 raz

Asia Ronda

Od: Pt lut 25, 2005 15:06

Post » Pon lut 04, 2008 11:06

EXO - 5
PER - 15
MCO - 86
NFO - 41
RAG - 11
SBI - 3
SIB - 20
TUA - 2
ABY - 1
BEN - 1
BRI - 36
BUR - 5
CHA - 1
CRX - 16
DRX - 8
RUS - 17
SPH - 1
BAL - 2
OSH - 5
SIA - 5
SYS - 1
DOM - 6

--------------------------------------------------------------------------------
Razem: 288
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob lut 09, 2008 8:35

A ja zapytam o wyniki on-line

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Sob lut 09, 2008 8:48

Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob lut 09, 2008 22:48

byłem dzisiaj - generalnie bieda......to chyba najgorsza wystawa kotów na której byłem, parkowanie wręcz tragiczne, połowa klatek pusta, koty albo dziwnie ospałe albo mocno płaczące, sędziowanie zorganizowane tak, że raczej nie można podejść by nie przeszkadzać i nie niepokoić zwierząt, dziwna nerwowa atmosfera, wystawcy chyba letko zdenerwowani bo kilku zapytanych o koty mnie delikatnie mówiąc zbyło żeby nie mówić olało, co na żadnej dotychczasowej wystawie mi się nie zdarzyło, i nawet specjalnie nie mam oto pretensji, zastanawiam się tylko czy jest sens organizowania w warszawie co miesiąc jakiejś wystawy? czy chodzi tylko o papierek z wystawy? czy może jest to okazja do spotkań wystawców? bo publiczności widzę coraz coraz mniej.....

cudaniewidy

Od: Pt maja 11, 2007 8:57

Post » Sob lut 09, 2008 23:20

a za sam parking zapłaciłam 36 złotych .... porażka,nigdy więcej do Gromady :P
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Nie lut 10, 2008 18:54

warmianka pisze:a za sam parking zapłaciłam 36 złotych .... porażka,nigdy więcej do Gromady :P

Ja nic nie placilam :P

Tata zaparkowal dalej :wink:
Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Nie lut 10, 2008 20:07

czegoś nie rozumiem.
cudaniewidy narzekasz ze najgorsza wystawa, bo polowa klatek pusta i parkowanie tragiczne, a co przejść sie parę kroków juz nie można, zawsze trzeba podjechać? bylem dzisiaj i jakoś nie widziałem polowy klatek pustych, jeśli był to jednocyfrowy procent to i tak brakuje trochę do Twojej połowy.
zdaje mi sie ze to była wystawa kotów i to im miało być głównie wygodnie, a przynajmniej w miarę wygodnie.
oczywiście ze publiczność tez jest ważna, ale nie najważniejsza. jakoś tak bardzo mało owej publiczności nie zauważyłem.
żeby nie było domysłów tak jestem z jedynki
Aida-RUS
Obrazek
Obrazek

Rincevind

Od: Sob cze 25, 2005 0:35

Post » Nie lut 10, 2008 20:26

cudaniewidy pisze:byłem dzisiaj - generalnie bieda......to chyba najgorsza wystawa kotów na której byłem, parkowanie wręcz tragiczne

można było zaparkować na sąsiedniej ulicy
wjazd, żeby się wypakować z krótkim postojem był bezpłatny
cudaniewidy pisze:połowa klatek pusta, koty albo dziwnie ospałe albo mocno płaczące,

nieprawda

cudaniewidy pisze:sędziowanie zorganizowane tak, że raczej nie można podejść by nie przeszkadzać i nie niepokoić zwierząt

zawsze jest tak, że sędziemu nad głową może stać tylko właściciel i tym razem też tak było, nic nowego

cudaniewidy pisze: dziwna nerwowa atmosfera, wystawcy chyba letko zdenerwowani bo kilku zapytanych o koty mnie delikatnie mówiąc zbyło żeby nie mówić olało, co na żadnej dotychczasowej wystawie mi się nie zdarzyło

osobiście nic takiego nie odczułam

cudaniewidy pisze:czy jest sens organizowania w warszawie co miesiąc jakiejś wystawy? czy chodzi tylko o papierek z wystawy? czy może jest to okazja do spotkań wystawców? bo publiczności widzę coraz coraz mniej.....

publiczności było całkiem dużo i na tej wystawie i na tej dwa tygodnie temu
ja wolę dwie mniejsze wystawy częściej niż jedną gigantyczną rzadziej

według mnie była to dobrze zorganizowana wystawa
od jakiegoś czasu punktualność jest w cenie i pod tym względem niewiele można było zarzucić (w sobotę spóźnił się weterynarz, ale trudno winić o to organizatora)

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Nie lut 10, 2008 20:41

szkoda, że organizator zapomniał o zapewnieniu krzesełek dla wystawców ... ciężko stać cały dzień. Co prawda w trakcie wystawy doniesiono troszkę krzesełek, ale nie załapałam się :x

a jeżeli chodzi o parking, to powinna być informacja dla osób spoza Warszawy o możliwości zaparkowania w innym miejscu. Co prawda byłam sama z dwoma kotami i klamotami, ale mogłabym się przejść kawałek i nie byłabym zaskoczona rachunkiem za parking przy wyjeździe z wystawy.

Albo opcjonalnie dla wystawców powinna być wynegocjowana jakaś ryczałtowa opłata za parking, a nie 4 zł za godzinę

W każdym razie informacja o tym powinna być - tak, czy siak !!

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

[poprzednia][następna]