Liwia pisze:od kilku lat bylam wierna kv bo wszystko bylo ok i szybko - siedzibe kv ma "za plotem". Ale od jakiegos czasu poziom uslug obnizyl sie tak bardzo, ze pomimo calego sentymentu zrezygnowalam z tego sklepu.
Natomiast bardzo polecam
http://www.e-karma.pl/ , jakosc uslugi jest bardzo wysoka. Jest to jednak firma nakierowana na konkretna karme - nam ona bardzo, bardzo pasuje wiec polecam.
Ja zamówiłam w Krakvecie niedawno pierwszy raz(i prawdopodobnie ostatni

).Dałam opcję odbiór osobisty na os.Zł.Wieku,potem jednak doszłam do wniosu,że lepiej odebrać na Sanockiej-zadzwoniła pod nr podany na stronie Krakvetu i zapytałam czy to nie problem-odpowiedziano mi,że nie, tylko,żeby przy odbiorze karmy to zaznaczyć.Pojechałam z Tż po karmę.Na miejscu okazało się,że jednak tej określonej karmy nie ma ,więc wzieliśmy inną(nawiasem Pani była średnio sympatyczna,ale w końcu liczy się profesjonalizm).
W domu odkryłam,że na tej karmie co zakupiłam jest naklejka:"Puszka gratis" i rzeczywiście widziałam tę puszkę przy ladzie-Pani ze sklepu nie przypomniała nam jednak,że ta puszka dla nas

.Niby to tylko puszka,ale niesmak został

.Dlatego pozostaję mimo wszystko przy Animalii-do RC dwukrotnie dostałam gratis dwa śliczne czerwone namiociki(jeden podarowałam pasierbicy),a gdy ostatnio poprosiłam o dodatkową myszkę( do zakupów przysługuje tylko jedna) dostałam ją(bez dopłat).