Kochani trzy tygodnie byłam poza granicami kraju i dostęp do internetu miałam ograniczony

A dzieje się wiele i myślę, że już za dwa tygodnie uda mi się wreszcie pojechać do Kotów z Borów i nadrobić zaległości.
Chciałam bardzo serdecznie podziękować w swoim i kocim i Krysiowym imieniu: KLUBowi HODOWCÓW I MIŁOŚNIKÓW KOTÓW NORWESKICH LEŚNYCH - AGNAR za przekazanie kwoty:
4181,97zł

ze sprzedaży kalendarzy na rok 2008. Oczywiście podziękowania również dla tych wszystkich, którzy pomagali w sprzedaży i wreszcie dla kupujących.
2 500 popłynęło już na Krysine konto - 4 500 zł ma kosztować przyczepa, która będzie nowym domem dla kotów po przeprowadzce w inną część lasu, nie wiem co by się stało z kotami gdyby nie udało się uzbierać tej kwoty. Reszta pieniędzy zostanie przeznaczona na bieżące potrzeby - czyli jedzenie, weterynarza i potem już po przeprowadzce na ogarnięcie nowego terenu zamieszkania.
W tym tygodniu powinnam dostać od Krysi list z aktualizacją listy kotów, wtedy będę mogła napisać coś więcej. Na 99% za dwa tygodnie pojadę w końcu w odwiedziny po świeże informacje. Bardzo proszę o jeszcze trochę wyrozumialości wszystkich dzielnych opiekunów wirtualnych.