Kibicuję kociaczkowi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barbara Horz pisze:Franuś biega po schodach i wskakuje na różne sprzęta domowe. Jeszcze tyle radości z tak zwykłej czynności kota u nas nie było
.
Barbara Horz pisze:Nie mam przez 3/4 dnia dostępu do kompa, bo mi w pracy wysiadł i jest w serwisie i zapomniałam napisać o bardzo ważnej rzeczy. Mianowicie Franuś biega po schodach i wskakuje na różne sprzęta domowe. Jeszcze tyle radości z tak zwykłej czynności kota u nas nie było
.
Barbara Horz pisze:Franuś - pięknota, ślicznota i najukochańszy kocurek w naszym domu został ulubieńcem męża Haliny. Opowiadała mi wczoraj jak to świecił mu komórką w nocy na schody antresoli, żeby nie spadł jak do nich wchodził. Tam śpią wszystkie koty i Franuś zanim podjął próbę wchodzenia po schodach bardzo się dziwił po co te koty tam idą. Teraz już wie - sam tam sypia i chyba mu się to bardzo podoba.
Franuś - pięknota, ślicznota i najukochańszy kocurek w naszym domu został ulubieńcem męża Haliny. Opowiadała mi wczoraj jak to świecił mu komórką w nocy na schody antresoli, żeby nie spadł jak do nich wchodził
Adria pisze:i to cudeńko bedzie miało najcudowniejszy dom na swiecie![]()
i to być może już jutro![]()
i może nawet razem ze swoja koleżanką Eklerką
Adria pisze:i to cudeńko bedzie miało najcudowniejszy dom na swiecie![]()
i to być może już jutro![]()
i może nawet razem ze swoja koleżanką Eklerką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości