Emiś pisze:Oj, nie wiem, czy nie trzeba bedzie tej kolejnej dostwy przełożyć na przyszły weekend, bo my wciąż na etapie styropianu![]()
Do niedzieli się chyba nie wyrobimy, a to oznacza, że nie ma gdzie złożyć tych rzeczy
oj to wszystko komplikuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emiś pisze:Oj, nie wiem, czy nie trzeba bedzie tej kolejnej dostwy przełożyć na przyszły weekend, bo my wciąż na etapie styropianu![]()
Do niedzieli się chyba nie wyrobimy, a to oznacza, że nie ma gdzie złożyć tych rzeczy
aassiiaa pisze:Emiś pisze:Oj, nie wiem, czy nie trzeba bedzie tej kolejnej dostwy przełożyć na przyszły weekend, bo my wciąż na etapie styropianu![]()
oj to wszystko komplikuje
grrr... pisze:Miuti pisze:[...]pieska Niteczkę, co se sam słoiki z majonezem odkręca.
P.S. Ponawiam propozycję - jeśli macie coś do wystawienia na bazarku dla Sosnowca, a nie macie czasu się zająć zakładaniem i prowadzeniem bazarku, ja chętnie się tym zajmę (wystarczą mi fotki i krótki opis przedmiotu - jeśli w ogóle jest potrzebny, no i potem trzeba jeszcze wysłać fanty do zwycięzców bazarku, ja mogę się zająć całą resztą).
bechet pisze:Dziewczyny, mam do oddania wyżebraną kołdrę i może coś jeszcze zdobędę. Przyda się Wam?
bechet pisze:bechet pisze:Dziewczyny, mam do oddania wyżebraną kołdrę i może coś jeszcze zdobędę. Przyda się Wam?
Hop, hop?
bechet pisze:Dziewczyny, mam do oddania wyżebraną kołdrę i może coś jeszcze zdobędę. Przyda się Wam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 294 gości