S.KATOWICKIE IV-Tysiak w domku.Karmelka po zabiegu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 29, 2008 14:31

karee pisze:chcialam zaprezentowac projekt napisu do wydrukowania na dlugopisach wykonany przez naszego grafika Emila :)

Obrazek

i co Wy na to?

Mnie sie bardzo podoba:))
Wiele mowi a oszczedny

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto sty 29, 2008 14:32

Pepperoni, odwaliłaś wspaniałą robotę...cieszę się że Rudy jest szczęśliwy
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto sty 29, 2008 15:16

karee pisze:chcialam zaprezentowac projekt napisu do wydrukowania na dlugopisach wykonany przez naszego grafika Emila :)

Obrazek

i co Wy na to?

powiedzieć że ładny to mało

JEST ZARĄBISTY Obrazek
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto sty 29, 2008 16:28

Czy ktos dzwoni jeszcze po ogloszeniach naszych katowickich kotow?
Tu bardzo potrzebna pomoc, moze jakis by pasowal
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71580&start=0

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto sty 29, 2008 18:18

33aneta pisze:Ja mogę załatwić długopisy z hurtowni. Tylko dajcie znać jakie i ile, bo to moja mama kupuje i muszę Jej szybciej powiedzieć.

mysle ze powoli mozna kupowac dlugopisy :)
tylko musimy jeszcze mniej wiecej ustalic wzor pisadła :) bo kolory oczywiscie jasne i niezbyt krzykliwe, a plastik raczej nie przezroczysty.
Czy wiesz moze 33aneto czy fima gdzie zamawia dlugopisy Twoja mama ma jakas strone internetowa, gdzie mozna je poogladac? kupimy oczywiscie jedne z najtanszych, ale jesli jest wybor to warto przejrzec oferte. Jesli ktoras z dziewczyn ma w domu od 1 do kilku sztuk niepotrzebnych dlugopisow bez nadruku, ktore sie nadaja, to moze przyniesc na spotkanie lub wyslac :) im wiecej tym lepiej. Anna09 napisala do mnie, ze ma 200 dlugopisow w kolorach zielonym i szafirowym :) Troche sie boje, ze ten nadruk bedzie kiepsko widoczny, ale wprowadzanie kolejnego koloru to dodatkowy koszt. Mimo to warto sprobowac. Jesli chodzi o zakup to proponuje na poczatek kupic 500szt. Klisza zostanie, wiec zawsze mozna dorobic :)
Moj wujek powiedzial, ze nasz projekt ma troche za gruba czcionke, nie mozna jej odchudzic bo wtedy czarne kotki beda za chude, wiec trzeba odchudzic nieco calosc. bedziemy tak dlugo probowac az wyjdzie pieknie :) Jesli jednak sie okaze, ze glowki kotkow nie wygladaja jak glowki kotkow, bo sa za male (max dlugosc napisu 4cm !) to musimy wymyslec cos innego.

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Wto sty 29, 2008 19:51

karee-piekny ten napis :D :D :D -brawo :D :D :D

zapomniałam Wam wczoraj napisac ,ze u Czarnej Mamuski wszystko w porzadku, jest slicznie kuwetkowa, ma apetyt na razie czasem koty sa izolowane-ale Mamuska uwielbia mieszkac u syna w pokoju-to jej ulubione miejsce :wink:

no i tadammmm...tadammmm......
w koncu zapadła decyzja

wrona powiedziała, zeby sciągnac Mije z tymczasów...raczej jej nie odda :D ...... :D :D :D :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto sty 29, 2008 20:52

napisala do mnie jedna Pani w sprawie koteczki. Chce adoptowac kotke, moze byc mloda lub ciut starsza, tylko chce kotke pieszczoszke. Taka ktora mruczy, ktora siedzi na kolanach. No wiecie same.

Jest zainteresowana Pingwinka ale ona nie jest takim pieszczochem niestety. Bylabym chyba nawet sklonna oddac jej Pingwinke ale nie chce zeby sie Pani roszczarowala skoro chce prawdziwego miziaka.

Myslalam jeszcze o Gejszy? Aneta chyba mowila ze jest takim przytulasem.

Kogo Wy proponujecie?

Domek wydaje sie byc ok, domek niewychodzacy, pani nie ma dzieci, ma 29 lat. Miala wczesniej pieska, przez 14 lat.

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Wto sty 29, 2008 20:57

mika_xx pisze:napisala do mnie jedna Pani w sprawie koteczki. Chce adoptowac kotke, moze byc mloda lub ciut starsza, tylko chce kotke pieszczoszke. Taka ktora mruczy, ktora siedzi na kolanach. No wiecie same.

Jest zainteresowana Pingwinka ale ona nie jest takim pieszczochem niestety. Bylabym chyba nawet sklonna oddac jej Pingwinke ale nie chce zeby sie Pani roszczarowala skoro chce prawdziwego miziaka.

Myslalam jeszcze o Gejszy? Aneta chyba mowila ze jest takim przytulasem.

Kogo Wy proponujecie?

Domek wydaje sie byc ok, domek niewychodzacy, pani nie ma dzieci, ma 29 lat. Miala wczesniej pieska, przez 14 lat.

Karmelcia by się nadała, a może Misia????? ona taka biedna i zapomniana :(
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto sty 29, 2008 21:04

Iwonka moze Ci jej numer telefonu dac. Moze ja namowisz na Misie? bez fotki ja jej nie przekonam bo nie umiem po prostu ;)

Karee dobrze ze piszesz o Mii ;)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Wto sty 29, 2008 21:13

mika_xx pisze:Iwonka moze Ci jej numer telefonu dac. Moze ja namowisz na Misie? bez fotki ja jej nie przekonam bo nie umiem po prostu ;)

Karee dobrze ze piszesz o Mii ;)

jasne, tylko niech dzwoni po 16,00 :(
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto sty 29, 2008 23:04

Przepraszm, że nic nie pisałam ostanio o kociakach ale ciągle gdzieś latam,szukam pracy i tak biegam i biegam....

Fruzia się zadomowiła doskonale w nowym domku w którym jest jej i Wtorkowi naprawde dobrze :D Sa oczkami w głowie swoich Duzych a oni ciągle nie moga sie nimi nacieszyć :lol: No ale niedziwne skoro trafiły im się dwa niesamowite pieszczochy.
Pamietacie je :?: :D
Obrazek Obrazek
Obrazek
Natomiast w niedziele do domku pojechała Skarepecia, która teraz nazywa sie Frotka :D U niej też wszystko w porządku, mieszka w domku z drugim kotkiem-7 miesięczną Psotką, która chwilowo jest obrażona na Dużych , zato że przytargali jej jakiegos towarzysza :lol:
Obrazek
Obrazek

agitarius

Od: Nie paź 07, 2007 19:19

Post » Śro sty 30, 2008 8:13

Wilguś idzie na kociarnie :D
Lotto i Tola -na ciach

Lotta ma super fajny charakter, więc myślę że domek znajdzie szybko
nad Tolem trzeba popracować.

Więc myślę że do soboty dojdą do siebie i będzie można robić im ogłoszenia :D
Ostatnio edytowano Pt lut 01, 2008 14:53 przez iwona_35, łącznie edytowano 2 razy

iwona_35

Post » Śro sty 30, 2008 8:38

Bajeczka jest niesamowicie miziasta. Mozna ja nosic na rekach. Najchetniej nie schodziłaby z człowieka. Taka kupka kociej miłosci.
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Śro sty 30, 2008 8:40

czyli co można jej szukać domku?
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro sty 30, 2008 19:41

ciesze się,ze nasza stronka doceniona :D

a Bajeczce trzeba zafundowac chyba jednak operację usunięcia tych guzków, nie maleją :roll: niestety.
Czas zaczac zbierac na ten cel kaske, musze sie wziąc za produkcje bazarków koniecznie.
Ostatnio sie ociagam z robotą :oops:
starosc, czy cos :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]