redaf pisze:Kicorek pisze:Oj, redaf, czepiasz się 

Znowu wszystko moja wina? 

Pewnie 
 Dodatkowo nagrabiłaś sobie nasłaniem ekipy, która dała się złapać od razu sępom na wejściu 

Do mnie dotarli dopiero, jak nagrali ocenę bardzo zbuntowanego kota 

Jeszcze później latali, ale nie wiem, co robili, bo do oceny szła moja idealna kotka 
 MariaD pisze:Alma może wystawiać każdego w każdej kategorii.  

A półdługowłose miała po swojej prawicy w silnej obsadzie.
Rośnie na prawdziwą damę wystaw. Taką co to robi szoł na ringu, rozdaje uśmiechy na prawo i lewo, podsunie łaskawie łapkę do pocałowania a potem chowa się dla relaksu w swoim niebieskim buduaże.  
 Kicor, koniecznie na tym buduaże trzeba wyszyć złotą gwiazdę. 

Alma miała nawet swoją osobistą "nosidełkę" 

(za co bardzo dziękuję i się polecam na przyszłość 

)
Dziś też była grzeczna, choć niezadowolona.
W porównaniu była tuż obok brytyjczyka, który nawet na nią zasyczał, a ona nic - tylko patrzyła swoimi wielkimi oczami  

Nominację dostał śliczny kociak rosyjski niebieski.
Pod koniec dnia mała była już zła - syczała i trochę burczała, jak ją brałam na ręce, ale na tych cichych bluzgach poprzestała 

Żeby przyzwyczaić dzidzię do wystaw, jako niedobra pańcia zabiorę ją na kolejną 
 Aha, ocena oczywiście EX1 
 Generalnie się podoba, dziś sędzia powtarzał: "very attractive" 
 jenny170 pisze:MariaD pisze:A wogóle to frakcja pofalowanych patyczaków za jedno drobne przejęzyczenie wygryzła mnie z czworoboku klatek i balam się wejść spowrotem.  

phi! przejezyczenie.......JAK mozna powiedziec o kocie ze to "jakis devon
czy kornisz...." ???!!!!!!
kicorek i ja chcialysmy tylko dokladnie wyjasnic roznice miedzy obiema rasami   

kocurro poddala sie wyjasnieniom bez oporow i nigdzie nie uciekla  

Właśnie 

Miałabyś lekcję poglądową z zastosowaniem żywych modeli, ale wolałaś pozostać w niewiedzy