S.KATOWICKIE IV-Tysiak w domku.Karmelka po zabiegu

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 27, 2008 20:14

karee pisze:
iwona_35 pisze:no to:
Mała
Ja,
ko_da
Mika
Pepperoni

pamiętajcie że pracuje w drukarni i chetnie wydrukuje ulotki aby je porozwieszac, oczywiście na mój koszt, tylko ktos musi to super napisać i zamienic na druk offsetowy czyli na KRZYWE.....

Potem może Karinka nam pomoże, a jeżeli nie da rady to na pewno na naszej stronce bedzie to napisane a nasza stronka nieoficjalna jest w gazecie................

:twisted: To dopiszcie mnie, co ? ;)

Jakie krzywe? Gazete przygotowuje to i ulotki chyba moge ;) tylko nie wiem czy to tak samo jak gazeta czy inaczej. Jesli na Corelu to nie umiem :( I nie wiem jak to z profilami kolorow, ktore ustawia sie pod dana drukarnie. A napisac ladnie moze Kasia albo Grazyna ode mnie z pracy, jak bardzo poprosze ;)
Mialam jeszcze pomysl zeby zrobic nasze dlugopisy, do rozdawania. Moj wujek ma maszyne tampondrukowa do nadrukow na dlugopisy i inne male przedmioty. Pytalam ile kosztuje wytrawienie kliszy - 30zl. Projekt zrobilby ktos utalentowany - logo, do tego adres Niekochanych. A potem jakby sie kupilo kilka paczek najtanszych dlugopisow, to moze udaloby sie za darmo zeby wujo poprzyciskal ;) jak mnie prosi to mu robie zdjecia na koncertach (on ma zespol) problemem moze byc jedynie, ze bedzie mial duzo zamowien, no i nie lubi kotow :(
ale nie wiem czy to dobry pomysl :roll:

Karino jestes super...,,super pomysł.......długopisy ...i tp...to super reklama

Ja moge wydrukować mnóstwo ulotek na papierze offetowym w formacie A5 to pare groszy, tylko fajny tekst.....i na pewno Karinko bez twojej pomocy sie nie obedzie

Karinko bedziemy w stałym kontakcie,,musimy zacząć,, ponieważ na razie jest w miare spokojnie, ale z doswiadzczenia wiemy,ze przed wakacjami ludzie zaczną oddawac koty i psy jak nienormalni...
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Nie sty 27, 2008 20:24

ko_da1 pisze:super pomysły :lol: :lol: :lol:

no to ja mam karte jak co do makro i selgrosu tam moze sie kupi jakieś długopisy taniej 8) chociaz oni tani to raczej tam nie są :?

dlugopisy to w hurtowni chyba najtaniej

A logo z adresem mozna juz wymyslec i zawsze je uzywac, na stronce, ulotkach, nadrukach. Zeby sie ludziom utrwalilo. Moze Iwonka2 ? jest plastyczka i na pewno chetnie cos wymysli :) zrobilaby kilka projektow w jeden wieczor :) i na pewno ucieszylaby sie z takiej propozycji. albo Mala! tez jest bardzo utalentowana :)

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Nie sty 27, 2008 20:30

Ja mogę załatwić długopisy z hurtowni. Tylko dajcie znać jakie i ile, bo to moja mama kupuje i muszę Jej szybciej powiedzieć.

33aneta

Od: Pt gru 07, 2007 19:33

Post » Nie sty 27, 2008 20:38

33aneta pisze:Ja mogę załatwić długopisy z hurtowni. Tylko dajcie znać jakie i ile, bo to moja mama kupuje i muszę Jej szybciej powiedzieć.

:lol:

w takim razie jutro musze pognebic wujka, bo jesli nie bedzie chcial pomoc, to nie bedziemy zamawiac. Musi najpierw sie zgodzic :roll:
jaki jest koszt dlugopisu? W necie najtansze znalazlam 41gr przy zamowieniu min 500szt. Ale to w Otwocku. Nie stac nas na wymyslne, wazne zeby byly w jasnych kolorach, bo dobrze widac nadruk. Oj 33aneta gdyby mama mogla troszke zaczekac, musze tego wuja przekonac ...

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Nie sty 27, 2008 20:47

To znaczy mama jeździ do hurtowni raz w tygodniu, teraz będzie we wtorek, ale najczęściej w czwartki także spokojnie dacie mi znać wcześniej, Co do ceny to nie wiem, ale się spytam.

33aneta

Od: Pt gru 07, 2007 19:33

Post » Nie sty 27, 2008 20:48

dziewczyny...
normalnie mnie przytkało z wrażenia
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie sty 27, 2008 20:49

Ja też chętnie pomogę we wszystkim, co może pomóc kociakom.
:D

Cały weekend kombinowałam, co zrobić, żeby Nasza (mogę tak chyba mówić :)) kwestia pobytu w schronisku była "legalna" i wogóle pomoc dla tych cudownych stworzeń była ja najskuteczniejsza. Wiem, że jestem nowa i wielu rzeczy pewnie nie wiem, ale może warto zastanowić się nad pewną kwestią. Mianowicie nad "prawnym" aspektem działalności, prowadzonym równolegle z samą pomocą. Nie mam tu na myśli żadnej fundacji. Nie chodzi o zabezpieczenie nas, ale o zabezpieczenie kociambrów. Trzeba zacząć "współpracować" z władzą, bo to otwiera wiele drzwi. Można by się spotkać i przedyskutować taką ewentualność, a jeśli się zdecydujemy, to mogę się tym zająć. :) Pewne rzeczy trzeba po prostu "sobie wychodzić". :wink:

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Nie sty 27, 2008 20:50

swietny pomysl z tymi gadzetami :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Nie sty 27, 2008 23:26

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71490
Iwonka ja z innej beczki zerknij na ten wątek kotka we wtorek wyląduje w schronisku :cry: może macie jakiś domek chętny na taką kicię zupełnie zdrowa i wysterylizowana

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie sty 27, 2008 23:39

iwona_35 pisze:
ko_da1 pisze:bo w końcu ktos musi zacząć
nie wiem jak inne ale ja i mała to na 100%.

no to:
Mała
Ja,
ko_da
Mika
Pepperoni

ja chętnie też pomogę :D

a w lutym mam dostać trochę extra grosza to dołoże się do tych długopisików lub ulotek

Mała1 pisze:przydałoby sie kiedys spotkac w wiekszym gronie u kogos i w koncu opracowac te teksty.
Musi nas byc wiele-bo trzeba to bardzo madrze popisac.

Moze przyszły weckend?macie pozajmowany cały? moze jakos kiedys mogłybysmy isc np na kawe do Loli :lol: :lol: :lol: :P

dajcie znać gdzie się spotykacie bo w sobotę mój TZ rano wylatuje to mogłabym do Was dołączyć :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon sty 28, 2008 0:21

acha i jeszcze proponuję imiona dla tych łaciatygch kotków
Joka i Cyryl :D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon sty 28, 2008 0:24

Z checia dolacze sie do Was do akcji edukacyjnej.
Nie mam doswiadczenia schroniskowego ale spore piwniczne.
Poza tym od dawna gromadze jakies teksty wlasnie typu edukacyjnego. Troche tekstow mi przepadlo jak padl komputer ale na szczescie niektore mam w pracy. Kiedys napisalam jakis tekscik do gazety osiedlowej. To znajduje odbiorce, przekonalam sie po tym tekscie.

Na poczatek ulotka. Nie jest mojego autorstwa ale mam pozwolenie na dowolne wykorzystywanie weta wroclawskiego Szczepana Kawskiego. Wyslal je na liste, na ktorej zaczynalam w 2000 roku kocio-internetowa przygode.
http://upload.miau.pl/3/64479.doc

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon sty 28, 2008 8:09

Kochani, napisała do mnie osoba z forum na Pw, ma bardzo fajny pomysł, nie ukrywam,że wymagałby dużego zaangażowania, ale później faktycznie na pewno na niektórych zrobiłby niesamowite wrażenie.
W związku z tym,ze nie mam zgody aby o tym napisać więc czekamy aż wypowie się sama :D :D
ale pomysł bardzo mi się podoba...

koszt wydrukowania z 5000 ulotek na offecie w formacie A5..to około 150zł :D
więc na prawdę do wykonania.
Musiałby tylko ktoś coś mądrego napisać

Podoba mi sie też to:
''''
Na poczatek ulotka. Nie jest mojego autorstwa ale mam pozwolenie na dowolne wykorzystywanie weta wroclawskiego Szczepana Kawskiego. Wyslal je na liste, na ktorej zaczynalam w 2000 roku kocio-internetowa przygode.
http://upload.miau.pl/3/64479.doc[/quote]
;;;;;

Karinka i aneta zajmują się długopisami-rozumiem:)tylko ciekawe czy wuja da sie obłaskawić ...

No i dziewczyny spotkanie obowiązkowe...Mała zaproponowała u Loli..Lola zgadzasz się?

Bo musimy ruszyć gdzieś w połowie lutego... a dlaczego...to powiemy później, przynajmniej z ulotkami..
Ostatnio edytowano Pon sty 28, 2008 8:37 przez iwona_35, łącznie edytowano 3 razy
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon sty 28, 2008 8:11

Mała mam prośbę , tutaj jest watek jednej kotki, która ma trafi schronu
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71490&start=30

czarna...a w piątek było ogłoszenie , o Czarnej Mamusi,czekam na numer telefonu....może uda się jej pomóc..co?
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon sty 28, 2008 9:23

8O nie no za każdym razem jak mnie tu nie ma dłuższą chwilę to Wy piszecie jak oszalałe :lol: ile tu stron przybyło i ile pomysłów :lol:
teraz zamiast pracować to mam kilkustronicową lekturę

iwona_35 pisze:No i dziewczyny spotkanie obowiązkowe...Mała zaproponowała u Loli..Lola zgadzasz się?

dziewczyny a czy pasowałaby Wam niedziela (poranną porą jak zawsze)?
bo szczerze mówiąc w sobotę nie bardzo mogę :roll:
..chyba ze sobota popołudniu jeśli chcecie spędzić ten wieczór w kocim gronie :lol:

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

[poprzednia][następna]