Trzy Wicherki i Adelka-Zefirek u mnie.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 23, 2008 20:13

mahob pisze:
MalkolmX pisze:Wczoraj Pańci długo nie było musiała odwiedzić babcie i dziadka z okazji ich święta więc siedziałem sam w domku ale byłem bardzo grzeczny wiec dostałem całą miseczke wołowinki, którą szybciutko spałaszowałem i poszedłem się potulić do mojej Pańci i całą noc spałem z nią w łóżeczku
;-) Jestem bardzo grzecznym kociątkiem więc moja Pańcia zastanawia się nad tym żeby mój braciszek Zefirek też z nami zamieszkał ;-) czekamy tylko jescze na wiadomość od Dorotki ;-)

:D :D :D

To my też czekamy na wieści.....bardzo niecierpliwie czekamy :roll:

I cały czas :ok: :ok: :ok:

Otóż to! :)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw sty 24, 2008 8:27

no i ??
no i ???

co dwa koty to nie jeden :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw sty 24, 2008 8:34

:?:

Czy mam rozumieć, ze już?
No bo skoro temat jest na kotach... :roll:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sty 24, 2008 14:07

No juz już !!!

Prawie wszystko ustalone ;-) Jak zwykle będziemy czekać aż życzliwy człowiek będzie się wybierał w nasze strony i przywiezie Zefirka.
Tematem moich kociaków żyja wszyscy z pracy bo sami maja bzika na punkcie kotów lub psów lub tych dwóch gatunków równoczesnie.
Dzisiaj była debata na temat imienia bo wszyscy zgodnie twierdzą, że trzeba wymyslić imie pasujące do Malkolma stanęło na Bazylu na cześć nie żyjącego już ukochanego króliczka kolegi z pracy ;-)
Tak więc Zefirku-Bazylku czekamy z niecierpliwością ;-)
Kasia

Braciszku czekam na ciebie z utesknieniem, bo nie daje Pańci spać po nocach domagając sie zabawy i miziania, musisz tu koniecznie przyjechac to będziesz ze mna spał i z Pańcią w jej łóżeczku ale ja juz sobie zaklepałem miejsce na poduszcze zaraz obok noska Panci ewentualnie wpycham się jej pod pache i tak śpię. Łóżko jest bardzo duże wiec napewno znajdzie sie i miejsce dla ciebie ;-) Buziaczki Malkolm
Malkolm

MalkolmX

Od: Pon sty 21, 2008 8:43

Post » Czw sty 24, 2008 14:44

:dance2: w koncu wszystkie trzy wicherki maja swoje domki :dance2: A Wicherki to wyjatkowe chlopaki, sama slodycz :1luvu:

Braciszkowie, ale sie ciesze ze macie juz swoj wlasny domek :dance2: :dance: A gdzie wy teraz mieszkacie? Bo jesli w Krakowie, to moze sie spotkamy i pobawimy sie razem? Tornado
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Czw sty 24, 2008 15:51

Mieszkamy w Zabrzu znaczy sie ja juz mieszkam bo Zefir to jeszcze w Bielsku ;-) ale juz za niedługo tez zmieni adres za Zabrze.
Malkolm

MalkolmX

Post » Pt sty 25, 2008 7:44

Mod czyta w moich myslach 8) i zanim poprosiłam o przeniesienie watek juz był na kotach :)

nie moglam sobie wymyslec lepszego zakonczego Wicherkowej historii:) Musze napisać do Opiekunki Adelki ze synkowie jej kotki wreszcie mają własne domki:):)

Oficlajnie ogłaszam ze Zefirek zamieszka z bratem i wspólnie bedą teraz pogryzać Pańcię :twisted: :wink:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pt sty 25, 2008 8:50

:D :D :D

Bardzo się ciesze :dance: :dance2: :dance: :dance2:
To fantastycznie, że braciszkowie zamieszkają razem :D

MalkolmX - to jest super decyzja :D Zobaczysz jak będzie fajnie z dwoma kotkami. I to takimi chlopakami jak Wicherki :D
Bazyl i Malkolm - dwaj szczęściarze :ok:

mahob

Post » Pt sty 25, 2008 9:26

I kolejny cudowny happy end :D

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pt sty 25, 2008 21:03

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie sty 27, 2008 22:20

Zefirek dzisiaj pojechał do Nowego Domku dzieki uprzejmosci mojego kolegi :D
Grześ wielkie dzięki :D :D

Pierwsze wiesci z Domku bardzo dobre.
Wiecej mam nadzieje że jutro napisze sam Domek :D i że braciszkowie dadzą się Domkowi wyspać :D
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon sty 28, 2008 8:24

Niop juz dwa kotki w domku, Zefirek przyjechał wieczorkiem dzieki Grzesiu za transport ;-) Jest odwazniejszy niz Malkolm był na początku bo juz po 5 minutach wyszedł z kontenerka i rozmawiał z Malkolmem więc miałam serenadę na dwa głosy. Malkolm siedział na szafie w sypialni a Zefir w duzym pokoju poznali sie w połowie drogi czyli w przedpokoju ;-) obwąchali sie i razem uciekli pod łózko, potem Zefirek zaczął zwiedzac mieszkanie a Malkolm biegał za nim ;-) W końcu Zefir znalazł ulubiona kryjówke Malkolma za rogówką i spał tam całą noc. A Malkolm juz się przestał chowac po kątach, wczoraj walczył z moimi papciami co chwilke przyszedł zeby go potulic po czym znowu biegał po całym mieszkaniu i polował na co sie da jak sie zmeczył to siadł na oparciu za moimi plecami i udawał że ogląda ze mna TV ;-) Musze go tylko zacząć pilnować z jedzeniem bo zjadł pół swojej miski i pół od Zefirka tak chyba na zmiane. Jeszcze jedno pytanie mam bo Malkolm czasami tak patrzy w lustro albo właśnie w TV tak jak by wszystko tam widział, czy koty tak potrafia ??
Malkolm

MalkolmX

Post » Pon sty 28, 2008 8:55

Dobre wieści :D

Moje koty jak były młodsze - zwłaszcza Czester - czasami jeżył się na widok swojego odbicia w lustrze :roll: A kiedy dawałam mu takie niewielkie lusterko, zeby sie przeglądnął, to zaglądał za nie - jak sądzę szukał tego kota, którego widział w lustrze :D

mahob

Post » Pon sty 28, 2008 9:19

moja Tosia czasem oglada tv, zwlaszcza jak sa jakies niewielkie zwierzatki, typu myszki, albo ptaki - wtedy nawet probuje wejsc do TV :lol:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pon sty 28, 2008 9:29

a Kicia, jak była mała to miała przed lustrem ustawiony stołeczek i na nim spędzała pół dnia bawiąc się z kotkiem z lustra :D

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

[poprzednia][następna]