Kielce-black and white cudowne koty już w swoich domkach !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 23, 2008 14:43

Never pisze:
Never, a udusił Cie ktoś kiedyś?

Nie, tej "pieszczoty" jeszcze nie przerabiałam......

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

47 m2? rany, no to sporo jeszcze można dokwaterować :D
ja mam mniej :( i też 2 sztuki :)

+ 1 synek z ADHD (robi za dziesięciu :)

Never pisze: Po prosty, Trinity, co tu ukrywać - strasznie kochliwa z Ciebie kobieta, nie przepuścisz żadnemu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:kotek: :arrow: :love:

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

a jak udało się uciec Czesiowi?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oops, zmykam, bo zginę......

Czesio to przecudny rudzielec, grzeczny, spokojny, łagodny i baaaaardzo kochany :oops: Na szczęscie znalazł wspaniały domek, taki o jakim każdy kot może pomarzyć.. Dlatego go oddałam, bo jakby nie ten domek to kto wie.. :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro sty 23, 2008 19:02

Trinity, to super, że nadal oferujesz DT :) Fiona Cię ozłoci, bo koty nie mieszczą się już u niej 8O

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro sty 23, 2008 22:15

Gem pisze:Trinity, to super, że nadal oferujesz DT :) Fiona Cię ozłoci, bo koty nie mieszczą się już u niej 8O

Wiem wiem, ze się nie mieszczą, bywam tam :) Mam obawy co by moje tymczasy sie nie zadomowiły jak nie przymierzając.. u przedmowcy.. :twisted: :twisted:

Trinity36

Post » Śro sty 23, 2008 22:59

E tam ;) Przecież Leon i później Śnieżynka byli u mnie na DT, a teraz są już we własnych domach :) Wolne tymczasowe miejsce zajmuje na razie Femka.
Serce nie sługa, ale ja po prostu nie mogę przygarnąć na stałe kolejne kota. Cieszę się, że mam chociaż to jedno wolne miejsce i nawet nie chciałbym go zablokować :)

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro sty 23, 2008 23:51

O jej...domyslałm się, ze tak będzie :wink:
Gemuś nie mógł lepiej trafić 8) Niektórzy to mają szczęście...strasznie się cieszę, ze mały zostaje u Trini :dance: :dance2:

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw sty 24, 2008 11:29

Przecież Leon i później Śnieżynka byli u mnie na DT, a teraz są już we własnych domach

No właśnie.... Snieżynka jest już we WŁASNYM domu.... który kiedyś był moim...., ale dobre czasy minęły........

no i teraz ja poszukuję domku, bo tu gdzie jestem rządzi białe futro....

Futro szaleje i robi conajmniej za 5 kotów.... wejdzie wszędzie..... rozwali wszystko.... już nie mówiąc o ilościach pochłanianego jedzenia...... jest NIEZNISZCZALNE!!!

Wczoraj dowiedziałam się, że niechcący hmm... przekarmiam koty, więc dzisiaj rano miała nastapic rewolucja w żywieniu..... miała, bo śnieguła o świcie zrobiła włam do pudła z jedzeniem i porozgryzała saszetki ....

A tak przy okazji - co z przeniesieniem wątku? No chyba że ciocia Trinity planuje w najbliższych dniach jakiś czarno-biały "tymczasik"?
:lol: :lol: :lol:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sty 24, 2008 12:34

Never pisze:A tak przy okazji - co z przeniesieniem wątku? No chyba że ciocia Trinity planuje w najbliższych dniach jakiś czarno-biały "tymczasik"? :lol: :lol: :lol:

Hehe ja Ci dam :P
Wymyślaj tytuł wątku. Może "Żarłok&Pływak - biało czarny duet" :)
Gem jak tylko usłyszy że woda się GDZIEKOLWIEK leje -natychmiast tam jest i się w niej tapla, kładzie, szaleje itp. :)

Trinity36

Post » Czw sty 24, 2008 13:45

:P :P :P :P :P
No.... do żarłoka bardziej pasowałby pijak :lol:
Jak tam u Gemusia wygląda sytuacja pod tym kątem?

Never

Post » Czw sty 24, 2008 15:02

Never pisze::P :P :P :P :P
No.... do żarłoka bardziej pasowałby pijak :lol:
Jak tam u Gemusia wygląda sytuacja pod tym kątem?

No bo ja wiem, je chyba normalnie, tzn. nie je w jakichś ilościach straszliwych. Na pewno więcej niż Lola ale ona już nie rośnie (no chyba ze w tę drugą stronę) i nie ma turbodoładowania :twisted:
Domaga się żarełka najlepiej mokrego, gotowane mięsko, surowa wątróbka itp. Ppotrafi być namolny, żeby dać mu mokrego jak ma tylko suche, ale pracujemy nad sobą :twisted: :twisted:
Ostatnio edytowano Czw sty 24, 2008 15:14 przez Trinity36, łącznie edytowano 2 razy

Trinity36

Post » Czw sty 24, 2008 15:08

hmm, no nie o to pytałam. żarłok to Snieżynka i co do tego nie mam żadnych wątpliwości....... pytałam jak wygląda u Gemusia sytuacja z PICIEM - w kontekście ewentulanego duetu żarłok - pijak :P
Bo do żarłoka bardziej chyba pasuje PIJAK niż PŁYWAK :lol:

Never

Post » Czw sty 24, 2008 15:14

Never pisze:hmm, no nie o to pytałam. żarłok to Snieżynka i co do tego nie mam żadnych wątpliwości....... pytałam jak wygląda u Gemusia sytuacja z PICIEM - w kontekście ewentulanego duetu żarłok - pijak :P
Bo do żarłoka bardziej chyba pasuje PIJAK niż PŁYWAK :lol:

Z piciem też róznie i też wydaje mi się, ze więcej niż Lola. Najchętniej prosto z kranu, tego wannowego I najchętniej stojąc w wodzie po kostki (czyli po 5 pazur ) :)

On zdecydowanie jest pływaczkiem :D

Trinity36

Post » Czw sty 24, 2008 15:50

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Jest - o ile wiem - tylko jedna rasa kotów kochających aż tak wodę.
A raczej była, bo teraz mamy dwie :lol:
To teraz tylko trzeba zakładać hodowlę...... a raczej klonownię, bo Gemuś już ...hm... wiadomo.....!

Strasznie fajny musi byc z niego pluszak!!!!!!

Snieżynka to też fajny kotek, ostatnio wystawiłam smarkulom michę zabawek i teraz kluseczka biega jak wściekła po całym mieszkaniu z mychami w zębach:))) No i nauczyła mi zombiczka rzucania się na moje papiery, kopania w nich, gryzienia, darcia pazurami, slizgania się na nich po całym mieszkaniu, normalnie koniec świata!

Never

Post » Czw sty 24, 2008 16:46

A ulubionym zajęciem czarnej dupki oprócz pluskania się w wodzie jest wywalanie namiętne zawartości kosza na śmieci na podłogę w kuchni.. :twisted:
Jak zabezpieczyłam drzwiczki to wlazł od tyłu, bo zwykle w takich szafkach gdzie jest zlewozmywak nie ma plecków albo jest wycięta dziura. No i rób co chcesz :D

Trinity36

Post » Czw sty 24, 2008 16:53

hehe, to się nazywa SEGREGACJA ODPADÓW (a przy okazji może i częściowa utylizacja w brzuszku?) :P

A może "Turbodoładowacze: żarłoczno-pływający duet black&white plus Zombiczek i Lola"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Never

Post » Czw sty 24, 2008 17:02

A propos dupek :P uwielbiam moją czarną doopkę - normalnie podgryzam i strzelam buziaki!!!! to znaczy mam na myśli dupkę Zombiczka, żeby było jasne!
:ryk: :ryk: :ryk:

hmm :roll: dopadla mnie głupawka, za długo siedzeę w pracy :wink:

A może:
"Czarno-białe doopki"
:smiech3: :smiech3: :smiech3:

Never

[poprzednia][następna]