Iskropka pisze:Przespałam początek kolejnej części wątku, strasznie szybko Wam to idzie. Spóźniona ale witam serdecznie
Witaj Kropciu równie serdecznie!
I jakie fajne bananki!
Moderator: Estraven
Iskropka pisze:Przespałam początek kolejnej części wątku, strasznie szybko Wam to idzie. Spóźniona ale witam serdecznie

kalair pisze:Hmmm..Na poprzedniej stronie pisałam, jakie to moje słoneczka dzisiaj grzeczne...
A nie! Nie i nie!![]()
Wyszłam na chwilkę do sklepu, no może 15 minut mnie nie było, a one postanowiły muzyki posłuchać!
I porządek w płytkach zrobiły..
Winnego niet..Spały grzecznie.
To znaczy, tak na ścisłość-to na pewno Iriska, bo to jej sposób na nocne budzenie, ale żeby w dzień?!I żeby się na coś zdecydowała, to bajzel zostawiła..
![]()
Rzecz jasna, nie mam pojęcia, gdzie co ma być, bo to generalnie męża płytki..![]()
![]()
kalair pisze:Rachelinka pisze:Dobry Dzien!Jak tam humorek? dopisuje?
Dzieńdoberek Rachelinko!Słaby-zimno, wieje..
Dla Ciebie takie zdjątko-
trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Na poprzedniej stronie pisałam, jakie to moje słoneczka dzisiaj grzeczne...
A nie! Nie i nie!![]()
Wyszłam na chwilkę do sklepu, no może 15 minut mnie nie było, a one postanowiły muzyki posłuchać!
To znaczy, tak na ścisłość-to na pewno Iriska, bo to jej sposób na nocne budzenie, ale żeby w dzień?!I żeby się na coś zdecydowała, to bajzel zostawiła..
![]()
Rzecz jasna, nie mam pojęcia, gdzie co ma być, bo to generalnie męża płytki..![]()
![]()
Kochana,koniecznie musisz Twoje umuzykalnione panienki do mnie przysłać ,a właściwie do mego młodego .On zrobi z nich prwdziwe didzejki.Plyt nie musza ze soba zabierac ,u nas ich pod dostatkiem .sprzet tez jest.Jak wróca ,to zobaczycie jaką wam zrobią dyskotekę![]()
![]()

Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Dobry Dzien!Jak tam humorek? dopisuje?
Dzieńdoberek Rachelinko!Słaby-zimno, wieje..
Dla Ciebie takie zdjątko-
dziekuje za zdjatko..mnie sie humorek popsuł bo zmarzlam i zmoklam i ogolnie brrrrr......
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Na poprzedniej stronie pisałam, jakie to moje słoneczka dzisiaj grzeczne...
A nie! Nie i nie!![]()
![]()
![]()
Kochana,koniecznie musisz Twoje umuzykalnione panienki do mnie przysłać ,a właściwie do mego młodego .On zrobi z nich prwdziwe didzejki.Plyt nie musza ze soba zabierac ,u nas ich pod dostatkiem .sprzet tez jest.Jak wróca ,to zobaczycie jaką wam zrobią dyskotekę![]()
![]()
Tak tak, a jak mąż przyjdzie, i zobaczy bałagan w płytkach, to koty będą zaś miały wyrywane ogonki z tylnej części ciała..![]()
Jak chcesz, to Ci na takie porządki je przyśle, ale będziesz miała przechlapane u własnego dziecka!
Trinity36 pisze:W internecie na stronie pogody już od południa napisane, ze w Kielcach śnieżyca, a ja tu nie widzę czegoś takiego..![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Na poprzedniej stronie pisałam, jakie to moje słoneczka dzisiaj grzeczne...
A nie! Nie i nie!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tak, a jak mąż przyjdzie, i zobaczy bałagan w płytkach, to koty będą zaś miały wyrywane ogonki z tylnej części ciała..![]()
Jak chcesz, to Ci na takie porządki je przyśle, ale będziesz miała przechlapane u własnego dziecka!
Raz juz miały,ale gorzej juz nie moze byc
![]()
![]()
![]()
Dlatego tez ,tam gdzie są wazne rzczy meza ,koty wstepu nie mają![]()
![]()
![]()
No ciekawam reakcji Twego meza![]()
![]()
skaskaNH pisze:kalair pisze:skaskaNH pisze:BłyPopłosze zdjątko kolołowego kotecka
Hej Skaska! Ale wymagania!?![]()
![]()
No dobrze-
Jaki ładny kolorowy kotecekDziękuje
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Na poprzedniej stronie pisałam, jakie to moje słoneczka dzisiaj grzeczne...
A nie! Nie i nie!![]()
![]()
![]()
![]()
Raz juz miały,ale gorzej juz nie moze byc
![]()
![]()
![]()
Dlatego tez ,tam gdzie są wazne rzczy meza ,koty wstepu nie mają![]()
![]()
![]()
No ciekawam reakcji Twego meza![]()
![]()
Właśnie ja w zasadzie też..Ale niech koty się martwią, a one śpią bezczelnie!

skaskaNH pisze:kalair pisze:
A co Ty tak sepleniłaś?!Teraz zauważyłam, coś Cię dopadło?
Casami mi sie tak zdaza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Marmotka i 33 gości