Ale śliczna czarnulka

Simbo, co oni o Twojej psychice mówią?
 Przecież to Sarabka chce skrzywić Twoją psychikę, a nie odwrotnie... słyszał ktoś kiedyś o kocurach z krzywą psychiką ?
 Przecież to Sarabka chce skrzywić Twoją psychikę, a nie odwrotnie... słyszał ktoś kiedyś o kocurach z krzywą psychiką ?  
 Romek
Moderator: Estraven

Dorota pisze:czarna.wdowa pisze:Dorota pisze:To jej nie chcieli zostawic z Rozowym Burakiem?
A dziwisz im się
Po spędzeniu weekendu z różowym kotka miałaby do końca życia zwichnietą psychikę

Cale szczescie, ze Sarabka jest ponad to!

skaskaNH pisze:Kicorek pisze:czarna.wdowa pisze:gattara pisze:Chciałaś Kasię zatrzymać na dłużej? Trzeba było się bardziej zgubić

Ja tu wszystko widze, Drogie Zołzy

czarna.wdowa pisze:skaskaNH pisze:Kicorek pisze:czarna.wdowa pisze:gattara pisze:Chciałaś Kasię zatrzymać na dłużej? Trzeba było się bardziej zgubić

skaskaNH pisze:Kicorek pisze:czarna.wdowa pisze:gattara pisze:Chciałaś Kasię zatrzymać na dłużej? Trzeba było się bardziej zgubić

. Wiadomo czarne się nie da.
. Wiadomo czarne się nie da. ), czytelna, przy tym konkretne treści podane w przystępnej formie - szacuneczek
 ), czytelna, przy tym konkretne treści podane w przystępnej formie - szacuneczek  

bo simbus z zachowania przypomina mojego Baksa
  bo simbus z zachowania przypomina mojego Baksa  
   a tego mam ostatnio dosc
 a tego mam ostatnio dosc 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości