» Pon lut 11, 2008 13:00
Mhmm. Nie wyslalam przelewu za luty. Zadnego pw nie dostalam, wiec przydreptalam.
Przeczytalam kilka ladnych stron wstecz i wyszlo mi, ze mam IQ 3 latka ( nie obrazajac 3 latkow), bo nie wiem co sie dzieje.
Dodam, ze ja nigdy nie wiem co sie dzieje,nie sledze moze zbyt dokladnie wydarzen na miau.
Ale wierna jak Burek bylam Dzidzi i Brzusiom i klilku watkom.
Pewnie popelnie jakas straszna niedelikatnosc, zachowam sie jak slon w skladzie itd.
Rozumiem tylko jedno, ze Fundusz Dzidzi przestaje istniec. Resztki przyzwoitosci karza mi uszanowac decyzje Ziemowita, ze nie chce o tym mowic.
Ale jakos ciezko mi sie z tym pogodzic. Gdybym rozumiala moze byloby latwiej.To troche nie halo tak zamykac drzwi bez slowa.
A jesli sa zamkniete z powodu jakichs ludzi, ich jezykow, czy diabli wiedza czego, to szybciej bym te jezyki odciela, niz zamknela fundusz.
Pojecia nie mam o co tu chodzi.
Ale chce konto na luty. Jesli mozna, to prosze Szefowa o pw.
I w ogole to wkurzona jestem.I zla. I mam wiele slow na klawiaturze, ale nie napisze, bo jako raptus jeszcze bym zle zrozumiana byla.
I nie mam w tym przeciez zadnego interesu, po prostu uwazam, ze idea Funduszu byla DOBRA. A patronke Dzidzie kochalam jak wlasnego Kota.
Zosie bardzo polubilam, Ziemowita i Pixi tez.I jesli ktos to wszystko zepsul i nabruzdzil, to mnie tu krew zalewa.
Bardzo mi jakos podle i smutno.