Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 20, 2008 10:50

Tiris pisze:Prosze bardzo...nie mogłam się powstrzymac...oglądałam stare zdjęcia kotów i oto co znalazłam...oto Irenka jak do nas trafiła:
Obrazek
A oto Irenka po tuczeniu u Matahari
Obrazek

widać, że panna szczęśliwa...

Tiris... a Ty się dopraszasz... :evil:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie sty 20, 2008 11:01

mam wieści od Kleksika... chłopak pojadł, pozwiedzał, skorzystał z kuwetki... trochę boi się całości, ale w pokoju dziewczynki jest spokojny... będzie dobrze... trochę smutno bez gwiazdek po barankach...

Rata wczoraj trochę zluzowała... głaskana podstawiała stale główkę... i zjada swoje porcję... w kuwecie urobek jest... dziewczynka zaczęła interesować się tym co na zewnątrz klatki...

Bazyl ze Spacją dalej chwilami toczą wojnę... ale Spacja nie przejmuje się Ciaposem... to chyba ustalanie hierarchii męskiej...

Tekla nadal dzikadzicz... intryguje mnie kiedy w końcu odpuści...

Irenka szaleje z myszką...
przygląda się jej zainteresowana Szarlotka... i dzieciaki z klatki...
Bazyl pucuje futerko...
Zmora zrobiła się łaskawsza po sterylce...
Melisa włącza mruczenie jak wchodzę do łazienki... i domaga się głasków... warunek jest jeden... moje ręce nie mogą pachnieć innym kotem...
Grudzia ma wieeelki apetyt... nadal nie opuszcza pokoju...
Tara domaga się pieszczot jak tylko pojawię się w kuchni... i czasami przychodzi do pokoju...
Bajer zaczepia mnie łapką i chce głasków...
Borys z Bemol większość dnia spędzają w kuchni... pilnują misek... żarłoki dwa...

Matahari

Post » Nie sty 20, 2008 18:28

Matahari pisze:a u nas dobre wieści... Kleksik pojechał do domku dziś po południu...

:dance: :dance2: częściej takie wieści poproszę :D
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Nie sty 20, 2008 19:21

byłam dziś w odwiedzinach u Groszka i Gargamela... oto foty chłopaków...
ObrazekObrazekObrazekObrazek
obcięłam chłopakom pazurki... Garguś wtulał sie we mnie i mruczał... Groszek chodził z podniesionym ogonem... dobrze chłopakom... szaleją nocami... :twisted:

a tak wtulają się w siebie Afera i Borys junior...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Borys junior to gaduła... stale gada... jak nie śpi oczywiście... a teraz dzieciaki zapasy uprawiają... Afera podgryza chłopakowi tylne łapki... fajnie to wygląda... :D

Matahari

Post » Nie sty 20, 2008 20:51

Tak się zastanawiam głośno... Czy Afera i Borys muszą jeszcze siedzieć w klatce? Z tego co piszesz to dwa małe miziaki. A gdyby je tak wypuścić? Tak żeby Tekla mogła je widzieć baraszkujące na wolności? Tak myślę i myślę... Ale to Ty tu jesteś SZEFOWA :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie sty 20, 2008 21:28

O!! Widzę, że dodała pani zdjęcia naszych kociaczków :) :dance2: Słodziutko wyszły :1luvu: W tym momencie chłopaki sobie słodziutko śpia ... ale jescze godzinka i bedą się bawić... wariować... latać po domu... Jak ja się cieszę, że mamy je w domku :lol:

AluSia94

Od: Pon gru 10, 2007 21:19

Post » Nie sty 20, 2008 22:04

ajmk pisze:Tak się zastanawiam głośno... Czy Afera i Borys muszą jeszcze siedzieć w klatce? Z tego co piszesz to dwa małe miziaki. A gdyby je tak wypuścić? Tak żeby Tekla mogła je widzieć baraszkujące na wolności? Tak myślę i myślę... Ale to Ty tu jesteś SZEFOWA :wink:

jeszcze troche muszą Aga... Tekla na razie siedzi w osobnym pokoju... ale pewnie jak będzie można wypuścić Ratę z klatki Tekla trafi do dużego pokoju... :D

Matahari

Post » Nie sty 20, 2008 22:12

Melisa zwiała z łazienki... doszłam do wniosku, że może i od dzisiaj zapoznawać sie z resztą footer... chodzi i burczy pod nosem na widok każdego kociastego... a one totalnie zlewają jej warczenie... przyglądają sie z minami: ale o co jej chodzi???
a oto Melisa zwiedzająca apartamenty
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

nie chce mi się jej na razie łapać... niech połazi... może sama będzie chciała do łazienki... :twisted:

Matahari

Post » Pon sty 21, 2008 9:07

:dance: :dance2: za nowy domek
to z najcieplejszymi zyczeiami z okazji imienin :balony: :torte: :partygirl:
i kiuki za szybka socjalizacje dzikuskow.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pon sty 21, 2008 12:32

foty z nocy...
Melisa zwiedzająca... ObrazekObrazek

widoki ogólne bawiących się footer...

rudzielce...
ObrazekObrazekObrazek

maluchy w klatce - Afera i Borys junior...

Bemol
ObrazekObrazekObrazek

Borys
Obrazek

i rezydenci...

to zielone to tunel mojego pomysłu, wykonany z kosza na brudną bieliznę - zakupione w Biedronce, wykonane z bawełny... footrom bardzo się podoba i korzystają...

Matahari

Post » Pon sty 21, 2008 16:33

WOW!
Widzę, że robisz dobry użytek z aparatu :)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon sty 21, 2008 22:06

Tara i Rata odwiedziły dziś weta... krew pobrana, wyniki morfologii i biochemii jutro... Rata miała jeszcze robiony test - WYNIK NEGATYWNY... oraz wyczyszczone ząbki... dziąsła Raty mają ostry stan zapalny i po wynikach krwi decydujemy jak leczymy... pobranie krwi u Raty było w głupim jasiu i po obejrzeniu pyszczycha panny wet zapytał, czy od razu czyścimy... więc się nawet nie zastanawiałam... dziewczynka już całkiem przytomna... wieczorem pojadła potrójną porcję gotowanego kurczaka... teraz wiem, czemu nie jadła chrupek - musiało ją piekielnie boleć... straciłam u niej trochę zaufania, ale mam nadzieję odrobić... na razie ciągle w klatce siedzi... zaczęła ciekawie rozglądać się... myślę, że lepiej się teraz czuje... dostała też zastrzyk przeciwzapalny... :D

Melisa rano wleciała do pokoju syna... i tam została... przypomniałą sobie, gdzie domowe kotecki spędzają większość dnia... i przebytowała na łóżku, w pościeli... nie pcha sie do wyjścia... noc spędziła z resztą footer... rano nie stwierdziłam nigdzie ani kłębów wydartego futra, ani kałuż krwi... :D

Aferze i Borysowi juniorowi posprzątałam klatkę pięknie - wyczyściłam materac z futra, pozamiatałam... postawiłam elegancką,nową, zieloną zastawę... no i Borys doszedł do wniosku, że woda w tym czymś mu się stanowczo nie podoba... wylał całą miskę... musiałam wszystko wyjąć i położyć im co inne... :twisted: teraz niewiniątko położyło się i śpi słodko... :twisted:

i wiecie co wam napiszę - Tiris utuczyła Miki... a mnie cały czas zarzuca tuczenie kotów... jak dziś zobaczyłam tą wiotką wcześniej panienkę, wioskową księżniczkę... prawie padłam... niedługo przegoni Spację i Bazyla razem wziętych... :twisted:
Ostatnio edytowano Pon sty 21, 2008 23:54 przez Matahari, łącznie edytowano 1 raz

Matahari

Post » Pon sty 21, 2008 23:15

Matahari pisze:straciłem u niej trochę zaufania, ale mam nadzieję odrobić... położyć im co inne... :twisted: teraz niewiniątko położyło się i śpi słodko... :twisted:

o Boże...matahari Ty też jesteś facetem??? :twisted: :twisted: :twisted: trzeba dobrze obejrzac...jak u Spacji... :) :twisted: :twisted: :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon sty 21, 2008 23:55

Tiris pisze:
Matahari pisze:straciłem u niej trochę zaufania, ale mam nadzieję odrobić... położyć im co inne... :twisted: teraz niewiniątko położyło się i śpi słodko... :twisted:

o Boże...matahari Ty też jesteś facetem??? :twisted: :twisted: :twisted: trzeba dobrze obejrzac...jak u Spacji... :) :twisted: :twisted: :twisted:

a nie wiedziałaś???

Matahari

Post » Wto sty 22, 2008 9:35

No wesoło tam u was :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]