Moderator: Estraven
kalair pisze:Rachelinko..powoli..Bo On chce, jak chce! Nie na żądanie!
Hannah12 pisze:Rachelinka pisze:MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:A Bonifacy to głupol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A czemu glupol?? hmmm ...
1. grzebie w smieciach..im bardziej smierdzaco tym zabawniej![]()
2. tapla sie w wodzie w zwlewie, chos tylko brudnej..i nawet ja pije..czysta jest feee..im brudniejsza tym do taplania i picia najlepsza![]()
3 Ma rozdwojenie jazni..najpierw dostaje caluska a potem jestem gryzieniona i to w przeciagu kilku sekund![]()
4. Najlepsze jedzenie jest to kradzione i opanierowane w opiasku w przedpokoju.![]()
No glupol, po prostu glupol
Wszystkie 4 punkty jak ulał opisują Hakera.
A 3 punkt ma u nas jeszcze podpunkty
3a) najlepiej jest zadatkować - ugryźć rękę Dużych znienacka
3b) nie ma to jak wskoczyć na ramię Dużych może uda się dać całuska ( takiego wyrazistego, bolącego) w nos.
Rachelinka pisze:no wlasnie tylko zeby z tym chceniem tak latwo bylo
MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:no wlasnie tylko zeby z tym chceniem tak latwo bylo
Bo to jest facet. Nie można od niego za dużo wymagać.
Rachelinka pisze:No bry bry.... Znow moj kotek drukarz niweczy od rana moje proby wydrukowania rozdzialu na seminariumnormalnie lapki poobcinam kotforkowi :twisted:
Dorota pisze:Rachelinka pisze:No bry bry.... Znow moj kotek drukarz niweczy od rana moje proby wydrukowania rozdzialu na seminariumnormalnie lapki poobcinam kotforkowi :twisted:
= Zabije Mruczka!
Rachelinka pisze:Dorota pisze:Rachelinka pisze:No bry bry.... Znow moj kotek drukarz niweczy od rana moje proby wydrukowania rozdzialu na seminariumnormalnie lapki poobcinam kotforkowi :twisted:
= Zabije Mruczka!
Dokladnie Dorotko, chyba zmienie tytuł watku na "zabije Boniusia-kotusia kochanego"![]()
![]()
MarciaMuuu pisze:Rachelinka pisze:Dorota pisze:Rachelinka pisze:No bry bry.... Znow moj kotek drukarz niweczy od rana moje proby wydrukowania rozdzialu na seminariumnormalnie lapki poobcinam kotforkowi :twisted:
= Zabije Mruczka!
Dokladnie Dorotko, chyba zmienie tytuł watku na "zabije Boniusia-kotusia kochanego"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 298 gości