Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Chciałaś Kasię zatrzymać na dłużej? Trzeba było się bardziej zgubić
czarna.wdowa pisze:Wczoraj do naszego małego miasteczka zawitała delegacja miau z Krakowa w postaci skaskiNH![]()
Spotkanko bardzo miłe ale mój numer na końcu nie do pobicia
pomyliły mi się poziomy w podziemnym garażu w Centrum Handlowym 10 min szukania z obłędem w oczach
a później rajd na wariata na dworzec żeby odstawić Kaśkę na PKS na który oczywiście nie zdążyła![]()
Na szczęście pojechała nastepnym który był za kilka minut
O dziwo planuje następną wizytę
Dorota pisze:czarna.wdowa pisze:Wczoraj do naszego małego miasteczka zawitała delegacja miau z Krakowa w postaci skaskiNH![]()
Spotkanko bardzo miłe ale mój numer na końcu nie do pobicia
pomyliły mi się poziomy w podziemnym garażu w Centrum Handlowym 10 min szukania z obłędem w oczach
a później rajd na wariata na dworzec żeby odstawić Kaśkę na PKS na który oczywiście nie zdążyła![]()
Na szczęście pojechała nastepnym który był za kilka minut
O dziwo planuje następną wizytę
![]()
Bylam tam!
Bylo przesympatycznie!
Jeszczeee!
czarna.wdowa pisze:[Teraz czekamy na obiecaną przez skaskęNH dokumentację fotograficzną ze spotkania![]()
Dorota pisze:czarna.wdowa pisze:[Teraz czekamy na obiecaną przez skaskęNH dokumentację fotograficzną ze spotkania![]()
Wlasnie przed chwilka dostalam
Dorota pisze:To jej nie chcieli zostawic z Rozowym Burakiem?
czarna.wdowa pisze:Dorota pisze:To jej nie chcieli zostawic z Rozowym Burakiem?
A dziwisz im się![]()
Po spędzeniu weekendu z różowym kotka miałaby do końca życia zwichnietą psychikę
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 21 gości