Bungo pisze:Jestem tu po raz pierwszy i trochę się pogubiłam gdzie i w jaki sposób wpłacać na fundusz Dzidulca (poznałam i opłakałam ja dopiero dzisiaj...). ...
To był mój pierwszy wpis na miau...
Pixie - czekam na wytyczne. Było miło....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Jestem tu po raz pierwszy i trochę się pogubiłam gdzie i w jaki sposób wpłacać na fundusz Dzidulca (poznałam i opłakałam ja dopiero dzisiaj...). ...
Bungo pisze:Bungo pisze:Jestem tu po raz pierwszy i trochę się pogubiłam gdzie i w jaki sposób wpłacać na fundusz Dzidulca (poznałam i opłakałam ja dopiero dzisiaj...). ...
To był mój pierwszy wpis na miau...
Pixie - czekam na wytyczne. Było miło....
Amika6 pisze:Ja jestem za Sosnowcem, ale jak będzie trzeba zastosuję się do głosu większości
Boo77 pisze:Łoj, nie było mnie dłuższy moment a tu taki klopsbardzo, bardzo mi smutno.
Matko Dyktaturko przydziel mnie do tego beneficjenta do którego uważasz, żeby było mniej więcej sprawiedliwie. Przelew zrobię od razu.
Jest mi przykro, że Dzidzia nie będzie nam już patronować. Ale kotów potrzebujących jest nadal mnóstwo. Nie każdy może wspierać je większymi kwotami, ale kilka mniejszych kwot, od kilku osób, to już większa kwota. A wiemy, że liczy się każda puszka, szczepionka, każda złotówka...
Wierzę, że większość z nas, tutaj będzie chciała kontynuować naszą zrzutkową pomoc. Byłoby mi niezmiernie miło gdyby nowa forma, nowy sposób był zarządzany przez nasze Matkie Dyktaturkie. O ile oczywiście ma na to ochotęMyślę, że jest nas tu kilka osób, więc na pewno coś wydumamy, w każdym bądź razie, ja nadal chcę to robić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 63 gości