Kicorek pisze:Brywieczór ewęntualnie branoc![]()
Szastasz Azikiem na prawo i lewo, a dzie moja Żabcia![]()
se wypraszam

nie jestem ani prawo ani żadne lewo
a domagam się Azika

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Brywieczór ewęntualnie branoc![]()
Szastasz Azikiem na prawo i lewo, a dzie moja Żabcia![]()
Kicorek pisze:Tylko na poprzednich dwóch stronach było 5 Azików i ani jednej Żabci![]()
gattara szasta Azikiem!![]()
A reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
redaf pisze:Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
Frał to pewnie nie szlocha...
Woskową gattarolaleczkę sporządziwszy właśnie nad miejscem, gdzie powinna być jej śledziona śrubokręt krzyżakowy wznosi![]()
Femka pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
Woskową gattarolaleczkę sporządziwszy właśnie nad miejscem, gdzie powinna być jej śledziona śrubokręt krzyżakowy wznosi![]()
![]()
nic nie zrozumiałam
varia pisze:Femka pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
![]()
nic nie zrozumiałam
![]()
![]()
A którego słowa konkretnie?
Przetłumaczyć?
Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
![]()
nic nie zrozumiałam
![]()
![]()
Przetłumaczyć?
poszczególne słowa rozumiem
znaczenie całości jakoś mi umyka
varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
![]()
nic nie zrozumiałam
![]()
![]()
Przetłumaczyć?
poszczególne słowa rozumiem
znaczenie całości jakoś mi umyka
To może się skup bardziej?
gattarę jutro brzuch będzie bolał...redaf pisze:Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
redaf pisze:Kicorek pisze:reszta futer zapomniana szlocha w kąciku...
Femka pisze:już się dzisiaj raz skupiałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1107 gości