Poddasze pisze:dziewczyny, proszę o tekst o Tosi do zamieszczenia na Allegro :] i jakieś foty byłyby mile widziane...
Obiecuje, ze nad tekstem pomysle w weekend, bo teraz nie mam glowy ani sily
Zdjecia jakies robiłam, ale musze tez na spokojnie je na kompa zrzucic, wrzucic w fotosik i wybrac do wrzucenia ... nie gwarantuje, ze sie ktores do anonsu adopcyjnego nadaja

a te wrzucone wczesniej?
dorcia44 pisze:co tam u naszej ślicznej Tosi

Spedziłam noc sam na sam z Tosienka, ale ... zaszczycila mnie w łóżku tylko jak sie położyłam, oraz kiedy sie obudziłam - i tylko dlatego, ze ja wziełam w łapy i miziając przytrzymałam przy sobie. Ale, nie powiem, wygladała na zadowolona i kokosiła sie wystawiając do miziania wszystko na raz

Musze Cie, Dorcia, lojalnie uprzedzic, ze udeptywanie Tosia realizuje najchetniej na golych fragmentach ciała - twarz, szyja, reka, noga, znaczy musi pod podusiami czuc cieplo, zeby udeptywac

Za to wczoraj pierwszy raz mi pakowala swoj nosek w nos i po twarzy ... słodka kruszynka
Blanka sie jednak nie wprosiła na noc, wolała resztę towarzystwa ... ale za to rano zasiadła w domku Tosi w klatce i za nic nie chciała sie z tamtad ruszyc. Kontrolnie zamknełam drzwi pokoju za nią i Tosią czekając, czy sie bedzie domagac wypuszczenia, ale nie. No to Tosia ma towarzystwo na cały dzien, bedzie miała z kim spac