Dobrze zbudowany!

A foty sa przecudowne.
Dzieki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:gagatku, Psioto mówi, że jesteś strasznie podobny do Jego siostry Pigułki, tylko że ona miała jeszcze czarny nosio.
Avian pisze:To głośne chlapanie i zdezorientowane spojrzenie księdza szukającego wzrokiem źródła rozpraszającego go dźwięku - bezcenne![]()
Kocham mojego Gagulka
![]()
![]()
Avian pisze:Uffff, miałam kolędę ....
Koty zupełnie sie nie spodziewały wizyty, bo ksiądz przyszedł bez strajkujących ministrantów. Kropa została przed domem z amantem, Rychu spał snem głębokim w moim łóżku pod sufitem i nic nie słyszał, bo w ogóle nie słyszyAgata spała tradycyjnie pod schodami jak bezpański kot, a Gagat ... cóż ... Gagat oczywiście spał centralnie na szafce na wysokości oczu.
No ale spał bez ruchu, więc ksiądz nie zauważył. Odprawia te swoje rytuały w ciszy, a tu nagle "chlap mlask mlask siorb chlap ... "Gag sie obudził, a on jak nie śpi to sie liże, bo taki jego urok. To głośne chlapanie i zdezorientowane spojrzenie księdza szukającego wzrokiem źródła rozpraszającego go dźwięku - bezcenne
![]()
Kocham mojego Gagulka
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości