Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no to jedziemy z tą samowolkązosia&ziemowit pisze:Femcię wywiało to możemy robić co chcemy
ziemowit pisze:no to jedziemy z tą samowolkązosia&ziemowit pisze:Femcię wywiało to możemy robić co chcemy
nurtuje mnie pytanie.... żeby nie było, ze aluzja czy coś - tylko związane z życiem politycznym naszego kraju, z tym, że ostatnio wiele kobiet zajmuje się polityką
kilka lat temu nasz łódzki polityk, premier Miller powiedział, że prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy
a jak to jest u kobiet?
o kocicach, bo kocury Miller wyjaśniłkalair pisze: Ale załóżmy, ze mówimy o KOTACH...
ziemowit pisze:Ale... Femciu, mam poważny problem od kilku lat, tak mnie nurtuje jedno pytanie... jest trochę ot, to czy mogę tu je wrzucić? Za Twoim pozwoleniem, oczywiście...
dziękuję Ci bardzo i przepraszam za zaśmiecanie wątku tematem ubocznymFemka pisze:ziemowit pisze:Ale... Femciu, mam poważny problem od kilku lat, tak mnie nurtuje jedno pytanie... jest trochę ot, to czy mogę tu je wrzucić? Za Twoim pozwoleniem, oczywiście...
wrzucaj, w drodze wyjątku
ziemowit pisze:o kocicach, bo kocury Miller wyjaśniłkalair pisze: Ale załóżmy, ze mówimy o KOTACH...
ziemowit pisze:no to jedziemy z tą samowolkązosia&ziemowit pisze:Femcię wywiało to możemy robić co chcemy
nurtuje mnie pytanie.... żeby nie było, ze aluzja czy coś - tylko związane z życiem politycznym naszego kraju, z tym, że ostatnio wiele kobiet zajmuje się polityką
kilka lat temu nasz łódzki polityk, premier Miller powiedział, że prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy
a jak to jest u kobiet?
znaczy - chodzi o podział na psy i koty, czy na ludzi i klamki?Femka pisze:ziemowit pisze:no to jedziemy z tą samowolkązosia&ziemowit pisze:Femcię wywiało to możemy robić co chcemy
a jak to jest u kobiet?
ta zasada obowiązuje bez względu na płeć
raczej z podziałem na gatunki
Szczypiory tak twierdzą
ziemowit pisze:
ziemowit pisze:znaczy - chodzi o podział na psy i koty, czy na ludzi i klamki?Femka pisze:ziemowit pisze:no to jedziemy z tą samowolkązosia&ziemowit pisze:Femcię wywiało to możemy robić co chcemy
a jak to jest u kobiet?
ta zasada obowiązuje bez względu na płeć
raczej z podziałem na gatunki
Szczypiory tak twierdzą
aaa... przepraszam, myślałem że - my z krówką - możemy liczyc na odrobinę serca dla wszystkich zwierzątekkalair pisze:ziemowit pisze:
Przepraszam Ziemowicie, ale ta krówka nie ma nic wspólnego z kotami! Odbiegasz od tematu!
To jest KRóWKA! I w dodatku łaciata!
te Szczypiory to nawet niegłupie, choć... mówią czasami trudne rzeczyFemka pisze: jak mówią Szczypiory
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1256 gości