kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:W końcu, jak i tak wątek -wg niektórych- nie jest koci, to może być...klozetowy...![]()
![]()
zraz Ci Femka da![]()
![]()
Najpierw to się musi pojawić!
właśnie się pojawiłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:W końcu, jak i tak wątek -wg niektórych- nie jest koci, to może być...klozetowy...![]()
![]()
zraz Ci Femka da![]()
![]()
zosia&ziemowit pisze:A co słychać u biednej Milusi?
Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:A co słychać u biednej Milusi?
nie leży w jednym miejscu, jest żywsza, z miseczki ładnie zjada. tyle, że się mnie boikuli uszka, jak podchodzę
![]()
w nocy po lactulozie coś tam poleciało, ale to nie był ładny uformowany qupalek![]()
za to spała ze mną w łóżku, co się nie zdarza, jak Milusia bardzo źle się czuje. Dzisiaj rano dostała powtórkę z lactulozy, a po południu i przez weekend będę ją obserwować.
Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:A co słychać u biednej Milusi?
nie leży w jednym miejscu, jest żywsza, z miseczki ładnie zjada. tyle, że się mnie boikuli uszka, jak podchodzę
![]()
w nocy po lactulozie coś tam poleciało, ale to nie był ładny uformowany qupalek![]()
za to spała ze mną w łóżku, co się nie zdarza, jak Milusia bardzo źle się czuje. Dzisiaj rano dostała powtórkę z lactulozy, a po południu i przez weekend będę ją obserwować.
DODANE:
ale i tak wczoraj wyszłam od wetki uspokojona. Mnie wcale nie chodzi o to, żeby ktoś obiecywał mi rzeczy niemożliwe, albo cokolwiek na wyrost. Tylko ja muszę widzieć, że lekarz opiekujący się kotką wie, o czym mówi, ma pomysł na działanie no i nie posługuje się sformułowaniami ogólnymi, że boli brzuszek. Acha, i że nie udaje, że wie wszystko i na wszystkim zna się doskonale, a co za tym idzie, jak ma wątpliwości, to o nich mówi i szuka na nie odpowiedzi.
poza tym dalej upieram się, że wetka umie robić tylko zaszczyki
zosia&ziemowit pisze:Rozumiem,że dzisiaj będziesz na jednym?Femka pisze:poza tym dalej upieram się, że wetka umie robić tylko zaszczyki
Femka pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:W końcu, jak i tak wątek -wg niektórych- nie jest koci, to może być...klozetowy...![]()
![]()
zraz Ci Femka da![]()
![]()
właśnie się pojawiłam
Femka pisze:nie ufam ludziom, którzy się znają na wszystkim
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, Nul i 182 gości