varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:A ze mną znowu nikt się nie chce bawić.
masz czym płacic![]()
![]()
Mam Monopoly i Eurobiznes.
fiu ,fiu
no to bawimy sie![]()
![]()
![]()
to ile na poczatek dajesz![]()
![]()
A już ktoś mnie przebił?
a ile dałaś

Moderator: Moderatorzy
varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:A ze mną znowu nikt się nie chce bawić.
masz czym płacic![]()
![]()
fiu ,fiu
no to bawimy sie![]()
![]()
![]()
![]()
A już ktoś mnie przebił?
trawa11 pisze:varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:A ze mną znowu nikt się nie chce bawić.
masz czym płacic![]()
![]()
fiu ,fiu
no to bawimy sie![]()
![]()
![]()
![]()
A już ktoś mnie przebił?
a ile dałaś![]()
![]()
varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:trawa11 pisze:varia pisze:A ze mną znowu nikt się nie chce bawić.
masz czym płacic![]()
![]()
fiu ,fiu
no to bawimy sie![]()
![]()
![]()
![]()
A już ktoś mnie przebił?
a ile dałaś![]()
![]()
Już jeden hotel i dwa domki na żółtym polu można postawić.
annskr pisze:Przywołuję Państwa do porządku![]()
![]()
![]()
![]()
Trawo 11, proponuję w pierwszym poście podać aktualną wylicytowaną kwotę za ręcznik - chyba 49,99 Tosiula? Bo naprawdę trudno się zorientować.
Varia, napisałam wcześniej - nie licytuję się z Toba, nie podskoczę niestety![]()
![]()
Ale w wielkim zaciekawaniem czekam na zdjęcie Femki
Femka pisze:myślałam, że groźby karalne, jakie wystosowałam pod Twoim adresem, poskutkowały![]()
annskr pisze:Femka pisze:myślałam, że groźby karalne, jakie wystosowałam pod Twoim adresem, poskutkowały![]()
Nie ....
MaryLux pisze:Wrocławskie niebo uznało, że piątek to najlepszy dzień na rzucanie żabami, i to bynajmniej nie czekoladowymi
Marcelibu pisze:Przyznaje sie, że od 5 strony nie czytałam. Mam jedno pytanie, bo jakieś szczątki wiedzy mam: czy Femka ubierze się w cztery guziki od kiecki od Diora do zdjęcia? Jeśli tak, to w które miejsca ciała sobie je przymocuje?![]()
???. Obiecuje doczytać...
Ciekawam jak jasny gwint.
wizja w procesieMarcelibu pisze: czy Femka ubierze się w cztery guziki od kiecki od Diora do zdjęcia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości