ziemowit pisze:każdy pacjent przez to przechodzi, jak zdrowieje że się nieco buntujeskaskaNH pisze: Femka, czemu sie nie chcesz spotkać z Z&Z w lecznicy?![]()
Czy to nie nazbyt optymistyczna interpretacja?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:skaskaNH pisze:ziemowit pisze:post-krzyżackiejDorota pisze:zosia&ziemowit pisze:A Skaskę gdzie nogi niosą
Do cywilizacji
ciekawy folklor
Oj, ciekawy, ciekawy![]()
NIe mam na myśli samego Olsztyna, ale tereny nieco oddalone
P.s. Za Milusie nieustająco
Femka, czemu sie nie chcesz spotkać z Z&Z w lecznicy?
nie Z&Z tylko Z
bo to nie na moje nerwy
jak sport ekstremalny
ziemowit pisze:fcale Was nie lubię i nie potrzebuję, mam swoją Zosię
czy możesz rozwinąć tą wypowiedź?moś pisze:ziemowit pisze:fcale Was nie lubię i nie potrzebuję, mam swoją Zosię
Trudno, duzo tracisz...
ziemowit pisze:czy możesz rozwinąć tą wypowiedź?moś pisze:ziemowit pisze:fcale Was nie lubię i nie potrzebuję, mam swoją Zosię
Trudno, duzo tracisz...
a jeśli ona lubi się grążyć?kalair pisze:ziemowit pisze:czy możesz rozwinąć tą wypowiedź?moś pisze:ziemowit pisze:fcale Was nie lubię i nie potrzebuję, mam swoją Zosię
Trudno, duzo tracisz...
Moś!!! Nie rozwijaj! Bo się pogrążysz!!!![]()
ziemowit pisze:a jeśli ona lubi się grążyć?kalair pisze:ziemowit pisze:czy możesz rozwinąć tą wypowiedź?moś pisze:ziemowit pisze:fcale Was nie lubię i nie potrzebuję, mam swoją Zosię
Trudno, duzo tracisz...
moś pisze:ziemowit pisze:a jeśli ona lubi się grążyć?kalair pisze:ziemowit pisze:czy możesz rozwinąć tą wypowiedź?moś pisze:ziemowit pisze:fcale Was nie lubię i nie potrzebuję, mam swoją Zosię
Trudno, duzo tracisz...
Nie lubie choc mi sie to zdarza![]()
![]()
licze na wyobraznie Ziemowita
nie kuś lichamoś pisze: licze na wyobraznie Ziemowita
Trawa - zjadacz cytatówtrawa11 pisze:ziemowit pisze:nie kuś lichamoś pisze: licze na wyobraznie Ziemowita[/q
Ziemowit bajkopisarz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 88 gości