...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!

da sobie radę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
Femka pisze:kalair pisze:Piję tą kawę z cytryną..Czuję ją! Znaczy cytrynę, ale idzie wytrzymać. Czekam na efekty.
jesooo,
żeby tylko głowa Ci nie odpadła
słyszałam o takich przypadkach
ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę
kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:Piję tą kawę z cytryną..Czuję ją! Znaczy cytrynę, ale idzie wytrzymać. Czekam na efekty.
jesooo,
Dziękuję, że mi dobrze życzysz
a fe - podglądaczkakalair pisze:ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę
Ale ja bym to chciała zobaczyć!
od tego momentu już nic nie będzie tak, jak dawniejFemka pisze: jesooo oznacza okropny strach połączony z histerią
http://www.youtube.com/watch?v=MBxb5NZFzVUgattara pisze:
Dzięki, się rozmarzyłam
.... znowu mnie naszło na KC w ogóle i moje ukochane Starless w szczególe
Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:Piję tą kawę z cytryną..Czuję ją! Znaczy cytrynę, ale idzie wytrzymać. Czekam na efekty.
jesooo,
Dziękuję, że mi dobrze życzysz
przecież nie napisałam, że się cieszę![]()
jesooo oznacza okropny strach połączony z histerią
ziemowit pisze:a fe - podglądaczkakalair pisze:ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę
ziemowit pisze:http://www.youtube.com/watch?v=MBxb5NZFzVUgattara pisze:
Dzięki, się rozmarzyłam
.... znowu mnie naszło na KC w ogóle i moje ukochane Starless w szczególe
ano... to jakaś późna koncertówka chybagattara pisze: Ładna wersja, tylko dziwnie się tego słucha z tym wokalem.....
kalair pisze:ziemowit pisze:a fe - podglądaczkakalair pisze:ziemowit pisze:...się nie martw, Zosia drobna ale aplikuje że ho!ho!kalair pisze: A następnym razem chętnie pomogę Zosi w zaaplikowaniu!
da sobie radę
Jeszcze nic nie widziałam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 24 gości