Moderator: Estraven
kalair pisze:
DOBRY FEMCIU I BK!
Adrianapl pisze:Adrianapl pisze:kalair pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:głowę bym sobie dała uciąć, że Napoleon
Szkoda głowy, może się Tobie w końcu kiedyś przyda.Femka pisze:riszelie nigdy mi się nie przedstawiał, nie znam gościa
Luki w edukacji?
to on nie dopełnił obowiązku zaprezentowania mi się
A to łobuz.![]()
Rozumiem, że z Napoleonem często się widujecie?
ostatnio trochę rzadziej
udowodnij![]()
![]()
że się widujemy, czy że trochę rzadziej?
najpierw ze sie widujecie![]()
a potem ze rzadziej
Alez to Femcia miała byc Napoleonem!Ma udowadniać, że sama z sobą się wuduje?
![]()
to znaczy ze ja jestem nienormalna???![]()
SZOK
nikt nawet z grzecznosci nie zaprzeczy??![]()
Femka pisze:Adrianapl pisze:Adrianapl pisze:kalair pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Femka pisze:głowę bym sobie dała uciąć, że Napoleon
Szkoda głowy, może się Tobie w końcu kiedyś przyda.Femka pisze:riszelie nigdy mi się nie przedstawiał, nie znam gościa
Luki w edukacji?
to on nie dopełnił obowiązku zaprezentowania mi się
A to łobuz.![]()
Rozumiem, że z Napoleonem często się widujecie?
ostatnio trochę rzadziej
udowodnij![]()
![]()
że się widujemy, czy że trochę rzadziej?
najpierw ze sie widujecie![]()
a potem ze rzadziej
Alez to Femcia miała byc Napoleonem!Ma udowadniać, że sama z sobą się wuduje?
![]()
to znaczy ze ja jestem nienormalna???![]()
SZOK
nikt nawet z grzecznosci nie zaprzeczy??![]()
przez grzeczność zaprzeczam
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.hmm... to Ci się też pewnie nie spodobaMarcelibu pisze: Masz jakąś inną piosenkę na dobre popołudnie? Pjosię...
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Femka pisze:nie przesadzajcie z gratulacjami dla Marcelibu z wynikami testów Hugoliusza. Ja ten wynik znałam już jak Marcelibu wspomniała o nim pierwszy raz czyli jakiś miesiąc temu![]()
Ona po prostu rozpaczliwie walczy o pierwsze miejsce na liście PIERWSZY PANIKARZ B.K.![]()
![]()
.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 19 gości