Widac ze jej dobrze

sliczna panna

Moderator: Estraven
Kasia_1991 pisze:
Widac ze jej dobrze![]()
otma pisze:Aha, nie wiem czy wam mowilam, ze rano ma regularny zwyczaj budzic mnie mizianiem, tzn ona swoja buzia jezdzi po mojej i mruczy jak odrzutowiec. Strasznie to mile, tylko dlaczego o czwartej rano na ogol?
otma pisze:Aha, nie wiem czy wam mowilam, ze rano ma regularny zwyczaj budzic mnie mizianiem, tzn ona swoja buzia jezdzi po mojej i mruczy jak odrzutowiec. Strasznie to mile, tylko dlaczego o czwartej rano na ogol?
otma pisze:Pierwotnie Bombas miala byc dla mojej mamy ale to juz od dawna nieaktualne, za skarby swiata bym tej Gówniary nie oddała.
otma pisze:Veron jest teraz w fazie zainteresowania mała, chce ja wachac i lizac ale mała ucieka - chyba sie boi - a dzisiaj rano jak Veron niuchał to mała pacnela ja w nos i zwiała.
pixie65 pisze:otma pisze:Veron jest teraz w fazie zainteresowania mała, chce ja wachac i lizac ale mała ucieka - chyba sie boi - a dzisiaj rano jak Veron niuchał to mała pacnela ja w nos i zwiała.
Akurat...![]()
![]()
To była podpucha...Veron ani się obejrzy jak Bombas zacznie rządzić...
pixie65 pisze:Karolka :!: Wiedziałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 296 gości