Ale to tajdzi zadecydowała, wiec może ona się skusi?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Jakie krowy???
Czy Wy mówicie o kotach???
kristinbb pisze:A może Anna Rylska?
Ma w domu 5 kotów , psa .
Na tymczasie 2 bardzo mocno chorujące od kilku miesięcy koteczki,
a czasmi bywa ich więcej,
i sunia na tymczasie.
Na osiedlu dokarmia 7 kotów i niezliczoną ilość w mieśćie,
bo gdzie nie pójdzie i znajdzie kocią bidę,
to ją karmi i leczy .
Niesamowita dziweczyna.
Ma odroczone płatności u weta,
na które podpisuje za każdą wizytą cyrograf,
a za wypisanie recepty i osłuchanie kota wet. pobiera 20zł.
Bardzo przydałaby się jej pomoc na tego właśnie weta,
bo to jest małe miasteczko i nie ma innej możliwości leczenia.
Sama jest bardzo skromną i miłą osobą.![]()
Jeszcze brakuje ,żeby padła tam z głodu.
Tu jest link do jednej z koteczek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67 ... 43d31fb09a
To jest małe miasteczko i na dokładkę niezbyt życzliwe dla kotów!
Ania prosiła ludzi na osiedlu o pomoc, ale jej odmówili.
Baaardzo , baaardzo Was proszę pomóżcie Ani!
tajdzi pisze:Ale ja pisałam o ZALEGŁYCH pieniążkach, które były dla mnie, a właściwie dla Kawy na lecznie - a że Kawę wyleczyliśmy, opłaciliśmy lecznicowe długi, a pieniążki z brzusiów zostały jeszcze dla nas - żeby poszły na krowy u Myszy i tymczasy u Jany
galla pisze:tajdzi pisze:Ale ja pisałam o ZALEGŁYCH pieniążkach, które były dla mnie, a właściwie dla Kawy na lecznie - a że Kawę wyleczyliśmy, opłaciliśmy lecznicowe długi, a pieniążki z brzusiów zostały jeszcze dla nas - żeby poszły na krowy u Myszy i tymczasy u Jany
Tajdzi - to głosowanie powyżej to już na styczeń, a pieniążki zaległe, "kawowe" to była Twoja "działka", żeby je przydzielić. Przydzieliłaś Janie i Myszy - pieniążki dzisiaj już poszły i sms mi powiedział, że doszły to obdarowanych
tajdzi pisze:galla pisze:tajdzi pisze:Ale ja pisałam o ZALEGŁYCH pieniążkach, które były dla mnie, a właściwie dla Kawy na lecznie - a że Kawę wyleczyliśmy, opłaciliśmy lecznicowe długi, a pieniążki z brzusiów zostały jeszcze dla nas - żeby poszły na krowy u Myszy i tymczasy u Jany
Tajdzi - to głosowanie powyżej to już na styczeń, a pieniążki zaległe, "kawowe" to była Twoja "działka", żeby je przydzielić. Przydzieliłaś Janie i Myszy - pieniążki dzisiaj już poszły i sms mi powiedział, że doszły to obdarowanych
tak tak tak
ja to próbowałam właśnie wyjaśnbić - że nie proponuję absolutnie kandydatury na styczeń, bo tak wydawało mi się, że niektórzy mogli zrozumiecale jakoś nieskładnie mi to wyszło
galla pisze:Racja, alessandro, zapomniałam uzupełnić informacje pomocowe
Już dopisałam.
A sprawa z głosowaniem wygląda tak:
Budowlańcy - 1 głos
Ania Rylska - 2 głosy
Pani Iza, karmicielka ze Szczecina - 2 głosy
Ja na razie dumam, kogo poprzeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 246 gości