Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Tak!!! Wszystkie ciotki wygłaskały i wyprzytulały maleńką LU - mała była strasznie dzielna i się poddała tym pieszczotom /w końcu nie miała szans 10 szalonych ciotek i jedna maleńka LU/.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przymorze musi obejrzeć, jutro pożycza ode mnie transporterekgisha pisze:Trzymajcie kciuki, moze malutka bedzie miała staly domek na Przymorzu!!!
pluszak pisze:Przymorze musi obejrzeć, jutro pożycza ode mnie transporterekgisha pisze:Trzymajcie kciuki, moze malutka bedzie miała staly domek na Przymorzu!!!myślę, ze w czwartek wieczorem będziemy wiedzieć, czy Lu szuka czy ma
a ode mniegisha pisze:pluszak pisze:Przymorze musi obejrzeć, jutro pożycza ode mnie transporterekgisha pisze:Trzymajcie kciuki, moze malutka bedzie miała staly domek na Przymorzu!!!myślę, ze w czwartek wieczorem będziemy wiedzieć, czy Lu szuka czy ma
A to od Ciebie Pluszaku ta znajoma?
Trzymam kciuki, choć nie mam watpliwosci ze kolezanka sie zakocha, w niej sie nie da nie zakochac!
pluszak pisze:a ode mniegisha pisze:pluszak pisze:Przymorze musi obejrzeć, jutro pożycza ode mnie transporterekgisha pisze:Trzymajcie kciuki, moze malutka bedzie miała staly domek na Przymorzu!!!myślę, ze w czwartek wieczorem będziemy wiedzieć, czy Lu szuka czy ma
A to od Ciebie Pluszaku ta znajoma?
Trzymam kciuki, choć nie mam watpliwosci ze kolezanka sie zakocha, w niej sie nie da nie zakochac!podsyłałam różne, aż w końcu sama znalazła Lu na ojej i pyta, czy ładna, a ja, że znam
Użytkownicy przeglądający ten dział: sylwiakociamama i 98 gości