Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Adrianapl pisze:
oj skaska, takie niedyskretne pytania zadajesz
Po prostu jestem dociekliwa
skaskaNH pisze:Ziemowit wstanie, to ją skutecznie zinwigiluje, ja poczekamAdrianapl pisze:skaskaNH pisze:Adrianapl pisze:
oj skaska, takie niedyskretne pytania zadajesz
Po prostu jestem dociekliwa
a Femka milczy... mimo Twojej dociekliwosci
Femka pisze:ten wątek powinien zostać natychmiast zamknięty ze względu na naruszanie dóbr osobistych.
MOICH
![]()
dzwonię do administracji miau.pl![]()
kalair pisze:Femka pisze:ten wątek powinien zostać natychmiast zamknięty ze względu na naruszanie dóbr osobistych.
MOICH
![]()
Spokojnie Femciu! Stoję po Twojej stronie lojalnie! Będę Cię bronić do upadłego! Jako blądynki!
kalair pisze:Femka pisze:ten wątek powinien zostać natychmiast zamknięty ze względu na naruszanie dóbr osobistych.
MOICH
![]()
Spokojnie Femciu! Stoję po Twojej stronie lojalnie! Będę Cię bronić do upadłego! Jako blądynki!
Adrianapl pisze:kalair pisze:Femka pisze:ten wątek powinien zostać natychmiast zamknięty ze względu na naruszanie dóbr osobistych.
MOICH
![]()
Femko- co konkretnie Ci sie naruszylo?? moze da sie to z owrotem upchnac na miejsce
Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:ten wątek powinien zostać natychmiast zamknięty ze względu na naruszanie dóbr osobistych.
MOICH
![]()
dziękuję, Kalair
na blądynkę zawsze można liczyć
tym bardziej, że jest tak samo piękna, zgrabna i yntelygentna jak ja
Femka pisze:po pracy zasuwam szukać po śmietnikach worków parcianych, bo nie mam na kieckę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gattara pisze:Femka pisze:po pracy zasuwam szukać po śmietnikach worków parcianych, bo nie mam na kieckę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biedna Femcia... nie musisz po śmietnikach szukać, worek mogę Ci podesłać, tylko co do wymiarów muszę się upewnić - 90/60/90 prawda?
Femka pisze:gattara pisze:Femka pisze:po pracy zasuwam szukać po śmietnikach worków parcianych, bo nie mam na kieckę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biedna Femcia... nie musisz po śmietnikach szukać, worek mogę Ci podesłać, tylko co do wymiarów muszę się upewnić - 90/60/90 prawda?
ofkors
skąd wiedziałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości