Anna Rylska pisze:dziewczyny o co codzi?? klikam na banerek moich grodziskich kociaków i wyskakuje mi wątek mojej Lusi u kogoś tez tak jest? co ja mam zrobić???
a jak klikam na moją szylkrecie - to znowu nic nie mam? cos namieszałam czy co?
Szylkrecia juz po zabiegu, wybudza się choć jeszcze senna. Uszki czyste. Faktycznie, ma tak 2, góra 3 lata. Uszki czyste, bez lokatorów. Pozdrawiamy wiosennie bo u nas wiosna.... Aha, wrzuciłam ją na miau adopcje i na stronę naszego Grodzia do działu bezdomne zwierzęta.
Zakończył się bazarek.
Wygrywający to Agneska i Zuźka.
Agneska wpłaciła już sumę 30 zł + opłata pocztowa, ja przelałam 30 zł natychmiast na konto Ani.
Przy okazji dziękuję za błyskawiczną wpłatę:-). To chyba rekord świata w sumienności i odpowiedzialności.
Szylkrecia odsypia u mojego syna na łóżku.
Aniu, jeśli chcesz to wpadaj ją odwiedzić ale naprawdę jej sie tu krzywda nie dzieje. Przepraszam, ze nie mogłam z Toba porozmawiać dłużej jak zadzwoniłaś ale...właśnie była moja kolej w okienku pocztowym.
Teraz jej tylko dom potrzebny, tylko dobry dom. Nie mam pojęcia jak ona radzi sobie z innymi kotami bo moje omijają ją szerokim łukiem a ona teraz jest obolała zatem nie będzie inicjować żadnych kontaktów towarzyskich.
a tak przy okazji popytam - co najlepsze ale i najtańsze na pchły?
podwórkowe koty sprzedały nam pchły ja ruskie czołgi mam zapchlony dom
teraz musze odpchlic porządnie wszystkie koty na podwórku i swoje w domu; widziłam, że kocury jakoś się tak drapia często, ale jak wczoraj zobaczyła co w trawie piszczy to sie przeraziłam!
doradzie co najlepiej kupi??? ratunku jestem zapchlona