Stronę jak powiedziała ruda robi Dami
Ja pomagam mu w sprawach związanych z gramatyczną poprawnością tekstu
i zawartością edukacyjną podstrony o kotach 
 wczoraj wrzucaliśmy tekst o rodowodach – a dojdą jeszcze żywienie, sterylizacja, zabezpieczenie okien, opieka weterynaryjna itp. 
ale sprawy związane z układem strony, wrzucaniem HTML itp. to dzieło Damiana (ja nie mam kompletnie pojęcia)
Kicorek - Dami założył stronę na stronygratis.pl – tam można operować jedynie szablonami bez znajomości czarów 

chociaż jego strasznie denerwowały szablony i sprawdza swoją znajomość projektowania stron
Na koniec dzisiejszego wywodu opowiem wam zdarzenie z piątku:
Kolega od niebieskiego koteczka od półtora miesiąca ma w domu malutką czarną Kali 

w ten weekend oboje ze swoją dziewczyną mieli zjazdy w szkołach i najbardziej martwili się koteczkiem
Mimo moich zapewnień że kicia przy odpowiednim przygotowaniu może zostać sama przez 1,5 dnia
kombinowali jak mogli z zapewnieniem jej towarzystwa brata Kasi lub zabieraniem ze sobą do akademika
 Odrzucili moją propozycję przechowania małej u nas żeby nie została sponiewierana przez różowego Buraka  

W końcu mała została sama ale jedynie na 18 godzin bo jedno pojechało do szkoły później a drugie wcześniej wróciło