przygarnę!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt sty 11, 2008 10:44

witam przygarne koteczka dla mojego synka. najlepiej jak by to był kociak rudy kudłatek albo coś w podobie rosyjskiego niebieskiego:)

pani anna

Od: Czw sty 10, 2008 17:11

Post » Nie sty 13, 2008 13:56

Niestety nie! Miałam już kotke wybraną , ale ludzie od których miałam ją wziąsc nie odzywali się dośc długo. Potem moja siostra znalazła kociaka na ulicy , ale nie przyniosla go do domu kiedy powiedziala mi o tym poszlam w to miejsce gdzie go zostawiła , ale kociaka juz nie było. I tak czas zleciał.. i kociaka nie mam.
gg - 5422350 !
email - takaja18@wp.pl

natalusia90

Od: Nie lis 04, 2007 18:31

Post » Nie sty 13, 2008 16:23 poszukiwania kotki do adopcji

Ja też długo szukałam koteczki. Pierwszy raz wybrałam KIMI koteczkę ze Śląska. Bardzo na nią czekaliśmy, ale problem z transportem spowodował że trzeba było zrezygnować. długo nie mogłam przeboleć nawet miałm zwariowany pomysł by po nią pojechać. Ale mam 4-letniego synka, który wymaga uwagi. ponownie powtórzył się problem z transportem. Nie wyszło ale myślę że dłższe szukanie też ma swoje dobre strony. Wierzę że na koniec wybrałam tą która nam była pisana. Właśnie dziś do nas jedzie i wieczorem będzie w domu. Myślę że też znajdziesz taką kotkę , ona już gdzieś na Ciebie czeka. pozdrawiam :)

Iwona ze Swarzędza

Od: Wto sty 01, 2008 15:54

Post » Pon sty 14, 2008 11:55

Zwracam się ogólnie: NIE REZYGNUJCIE :!:

Ja też miałam problemy ze strony oddających koty,
(niczym konkretnym nieuzasadnione), ale znalazłam właściwe ogłoszenie
i mam koteczkę w domu.

xaja

Od: Śro wrz 19, 2007 15:30

[poprzednia]