Olu i Bartku bardzo dziękuję Wam za gościnę i wspaniałą opiekę nad Burasią. Jesteście dobrymi, wrażliwymi Ludźmi i bardzo się cieszę, że Was poznałam.
Zmysł, dziękuję . Tylko dzięki Tobie Burasia ma taki cudny DT
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r.Kacperek [*] 02.12.2016 r. Filemonek [*] 31.03.2017 r.
To my dziękujemy za wszystko zarówno Tobie Ewo jaki i Zmysłowi. Miło było Was poznać i na pewno będzie jeszcze okazja do pogaduszek na wiadome tematy .
Burasią staramy się zajmować najlepiej jak umiemy i chyba czuje się u nas dobrze,ale domek stały oczywiście mile widziany bo następne bidy już czekają Jeszcze raz wielkie dzięki, pozdrawiamy:)
Chcieliśmy podziękować też Aleksandrze59 za wylicytowanie zmysłowych alkoholi. Jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie. W przyszłym tygodniu panienka pojedzie na szczepienie i umówimy ją na zabieg. Może po sterylce więcej osób się zainteresuje naszą bidą.
To ja się dołączam do ogólnych podziękowań. Bardzo dziękuję za wczorajsze miłe przyjęcie, a przede wszystkim za to, że Burasia ma taki cieplutki domek. Jestem bardzo szczęśliwy.
I rzeczywiście wielkie podziękowania dla Aleksandry(którą udało mi się dzisiaj na króciutko odwiedzić) za wylicytowanie tylu alkoholi.
A jakby się szybko skończyły to zawiadamiam, że drugi bazarek wciąż funkcjonuje.