Gagatek przedstawia kumpli :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 13, 2008 8:55

:lol: :lol: :lol:

Nietuzinkowy kot!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie sty 13, 2008 10:08

Avian pisze:Gagat śpi jednak w kartonie :twisted: bliżej kuchni :D

A jak tak na niego patrzę, nie mogę sie oprzeć - muszę pokazać jego zdjecie z młodości :twisted:
Już po 22, to mogę ... pewnie mnie zabije, jak to zobaczy :D

Z serii "śpiący Gagat"
Obrazek

:lol: Świetna poza! :ryk:

Dzień Dobry!! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie sty 13, 2008 12:53

Avian pisze:Gagat śpi jednak w kartonie :twisted: bliżej kuchni :D

A jak tak na niego patrzę, nie mogę sie oprzeć - muszę pokazać jego zdjecie z młodości :twisted:
Już po 22, to mogę ... pewnie mnie zabije, jak to zobaczy :D

Z serii "śpiący Gagat"
Obrazek

:ryk: ale i i :1luvu:

Cudne zdjęcie :D :D

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Nie sty 13, 2008 14:14

Gagatku, ty draniu przebrzydły, KTO CI POZWOLIŁ spać w MOIM transporterku :?: :?: :?: Chchchchuuuu :!:
Kulka oburzona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 13, 2008 16:41

Kulko, przepraszam ... nie wiedziałem...
Mnie do niego wrzucono siłą, nie miałem nic do gadania :evil: Już mam swój, taki ładny, taki duży, taki niebieski :D
Twój przyjaciel Gagatek
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sty 14, 2008 7:46

Gagatku, nie przejmuj się, śliczny jesteś bez dwóch zdań.

Mereth

Post » Pon sty 14, 2008 9:41

No to już się na Ciebie nie gniewam, tylko na tych Twoich Dużych. Kto to widział, bez pytania kota wciskać do transporterka, i to jeszcze cudzego :!:
A moja Pańcia powiedziała, że może nam kupi nowy transporterek, taki wiklinowy, bo ja już się w tym moim ledwie mieszczę. On się jakoś dziwnie skurczył :(. Czy wiecie, jak wygląda taki wiklinowy transporterek?
Kulka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sty 14, 2008 18:11

Kulko, fajnie, ze sie już nie gniewasz :D

Siedzę sobie teraz smutny, bo Duża ledwie przyjechała z pracy, to powiedziała, że działkowe dzikusy nie przyszły i poleciała do nich ...
A ja? kto się ze mną pobawi?
Chociaż, jak sobie pomyślę, że ci moi działkowi kumple będą musieli z pustym brzuszkiem pod krzaczkiem gdzieś w nocy spać :(
To już lepiej niech Duża ich poszuka i zamknie w altance z miseczkami i ciepłymi, miękkimi fotelami .... ale potem musi się ze mną pobawić !

Gagatek tęskniący za pieszczotami
Obrazek

Avian

Post » Pon sty 14, 2008 18:27

Gagatku, jak Twoja Duża wróci zmarznięta to ją przytul,kolanka wygrzej to się z Tobą pobawi.I ciesz się,że masz taką fajną Dużą.
Tosia i Pysia
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon sty 14, 2008 19:32

Uff, wróciłam :roll: Co za gnojki ! To ja im łóżeczko w altanie scielę, a one takie numery ... żebym ja musiała po opuszczonych działkach w ciemnościach ! Ja słaba kobieta !
Paskudy są i tyle, niewdzieczniki jedne!

Ale najważniejsze, że jakimś cudem udało się dwa altankowe zagonić do środka.
A nie jest to łatwe, bo one są dzikusy nieufne :roll: Jak się już dadzą złapać, to mruczą ze szczęścia, ale same nie podejdą. No i teraz też - Pasik jakoś wbiegł do altanki, a Czorcik się bał. Jak zostawiałam otwarte drzwi, to łaciaty chciał zwiać. A jak zamykałam, to czarny odchodził obrażony :evil:
Już wszystkie tricki wykorzystałam - miska, myszka, piórka, laserek i nic ... No to próbuję złapać w altance Pasika, kot na rękach - drzwi otwarte. taki był paln, ale złapać dzikusa w ciemnościach w altanie ...

Wreszcie chłopcom znudziła sie zabawa w chowanego i Czorcik też wbiegł do środka :D Plan wykonany!!! Aaaa - jeszcze musiałam sprawdzić, czy to na pewno Czorcik, bo jakoś wkoło zauważłam 6 czarnych 8O Jakoś udało się go złapać, a jak już dał się położyć na plecach na kolanach to znaczy, ze to moje kochane Czorciątko :D

Właśnie tak upływa dzień kociarza :twisted:

Teraz idę sie zająć moimi niewypieszczonymi - Gagat już stoi nad miską :twisted:

Coraz częściej myślę, ze fajnie byłoby znaleźć moim działkowym chłopcom dobry domek ... dobry, cierpliwy domek ... one są takie pieszcochy łagodne, tylko trochę nieufne ...
Obrazek

Avian

Post » Pon sty 14, 2008 21:21

No i jak tam Gagatku? Najedzony, wypieszczony?

Zorek martwiący się o przybranego brata bliźniaka :oops:

Mereth

Post » Pon sty 14, 2008 21:35

Gagat padł wypieszczony - leży na dywaniku przed kuwetą :D Nawet nie miał siły doczłapać do swojego kartona :twisted:
Obrazek

Avian

Post » Pon sty 14, 2008 21:54

Halo, dobry wieczór tu Kropka. Z przyczyn oczywisto futrzastych interesuje mnie głównie Rychu! Pozdrawiam oczywiście całą gromadkę, ja jestem niestety tylko jedna. Zaintrygowało mnie poidełko, czy jest gdzieś sfotografowane? 8O

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Wto sty 15, 2008 7:55

Dzień dobry :D
Tu Rychu - Kropeczko kochana, dziękuję za okazane zainteresowanie :oops: Jestem persem srebrzystym, choć mój blask już przyblakł nieco bo mam juz 15 lat, jednak staram się trzymać formę, żeby podobać sie młodym koteczkom :D

To ja
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No dobra, koniec chwalenia się :twisted:

Wasz Rychu

Kropuś, to jest poidełko :
http://animalia.pl/produkt.php?id=3778

sprawdza sie rewelacyjnie, więc kiedy zepsuło sie pierwsze natychmiast kupiłam drugie. Większość kotów pije z kopułki, woda cały czas płynie więc jest świeża, do tego w środku jest filtr.
Obrazek

Avian

Post » Wto sty 15, 2008 7:59

Dobry! :D Tu byłam. :wink:

Rychu przecudny!!! :1luvu:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]